Miting Piata Victoriei -Operei- Anti-Ponta 214

Piața Victoriei din Timișoara a găzduit cel de-al doilea miting politizat și monitorizat de PNL.

Cu tematica votului liber și a problemelor din diaspora, unde în turul 1 al alegerilor mai mulți români au stat la coadă și nu au putut vota, presărat de sloganuri „Jos Ponta”, „Votăm Iohannis”, mitingul a fost mult mai pașnic și cu mai multă muzică live cântată de o trupă din Arad.

O doamnă trimisă incognito la miting de către formațiunea PNL, a monitorizat bine acțiunea și a făcut zeci de poze de aproape la participanți. Nu știm dacă făcea inventarul membrilor prezenți, dar a pozat toate pancartele chiar dacă aveau același text pe ele, plimbându-se non-stop prin mulțime.

Noutatea de la mitingul de ieri a constat în apariția unor abțibilde rotunde cu mesajul „Ponta Pierde„, care au fost distribuite participanților pentru a le lipi pe haine. O acțiune de partid, fiindcă aceleași abțibilde sunt lipite peste tot în oraș.

La 40 de minute după începerea manifestației, PDL a postat pe rețeaua de socializare Facebook primele imagini de la fața locului cu îndemnul ” În Timișoara | Fii alături de noi, distribuie!!!”, în speranța că vor veni mai mulți oameni.

Chiar și așa prezența a fost la 30% din câți au fost la primul miting, probabil datorită absenței membrilor PNL și PDL, care au fost prezenți prima dată și datorită oamenilor care nu au mai vrut să participe la o acțiune organizată politic.

Blonda în acțiune și poze de la miting

Miting Piata Victoriei -Operei- Anti-Ponta 199

 

Miting Piata Victoriei -Operei- Anti-Ponta 200

Miting Piata Victoriei -Operei- Anti-Ponta 207

 

După ce și-a făcut treaba s-a deplasat la sediul PNL

Miting Piata Victoriei -Operei- Anti-Ponta 209

Miting Piata Victoriei -Operei- Anti-Ponta 210

Miting Piata Victoriei -Operei- Anti-Ponta 211

 

În interiorul sediului PNL a prezentat dovada muncii ei sau „a lucrului bine făcut”

 

Miting Piata Victoriei -Operei- Anti-Ponta 213

 

Miting Piata Victoriei -Operei- Anti-Ponta 214

 

Abțibilde distribuite cu textul Ponta Pierde, identice cu cele de la sediul PNL și cu cel de pe tableta blondei

Miting Piata Victoriei -Operei- Anti-Ponta 195

 

Aceleași abțibilde lipite pe pancarte

Miting Piata Victoriei -Operei- Anti-Ponta 194

 

Prezența la miting după o oră de la începerea lui

Miting Piata Victoriei -Operei- Anti-Ponta 204

 

Miting Piata Victoriei -Operei- Anti-Ponta 188

 

Organizatorii au încărcat o parte din materiale într-o mașină cu număr de Franța

Miting Piata Victoriei -Operei- Anti-Ponta 216

6 COMENTARII

    • Mai PSD-ist prost informat… voi nu ati reusit sa cumparati sediul de pe Loga ca vi l-au luat tiganii… Legea ce permitea vânzarea imobilelor către partide a fost dată de Năstase cu dedicaţie către PSD.. E vorba de legea 90/2003. Conform acesteia „Partidele politice pot cumpăra în fiecare unitate administrativ-teritorială un singur spaţiu, destinat sediului acestora, LA VALOAREA DE INVENTAR a acestuia…”
      în 2013 a fost modificată ultima dată, articolul acesta devenind „Partidele politice pot cumpara in fiecare unitate administrativ-teritoriala spatiile destinate sediilor centrale ori filialelor acestora, la VALOAREA DE PIATA…”. Mai lasa furtisagurile si mai puneti mana pe carte…

  1. si voturile? voturile din primul tur….tot blonda le-a numarat?…nu am vazut insemne de partid decat la psd.-isti….banatul nu va vrea…si asta va ocupa tot timpul….eu si prietenii mei am fost acolo…..latrati…va distrugem maine sperantele…la vot.

  2. Asta se cheamă”Romania lucrului bine batjocorit!mai ne lăudam ca suntem”fruncea”prostiei umane!săracă tara,sărmani oameni!!!

  3. Imediat sar PSD-istii… ei care au adus batausii sa faca scandal si sa perturbe de altfel un miting pasnic. Indiferent cine e in piata, doresc doar dreptul la vot. Drept pe care Pontik pisic l-a impiedicat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.