PNL nu a ratat ocazia de a participa în mod organizat la mitingul care a fost lansat pe Facebook de către doi tineri. Inclusiv Nicolae Robu și-a făcut de lucru prin zonă spre finalul mitingului, fiind văzut de zecile de oameni care au mai rămas, în vecinătatea altor membri PNL apropiați de el, printre care și consiliera lui personală Sanda Greblă, care este și ea membră activă în partid.

Mitingul a avut parte și de violență

Un grup organizat care participa la miting a agresat un jurnalist de la România TV, care îi filma pe aceștia în timp ce scandau injurii la adresa lui Ponta. Tinerii extrem de violenți au fost preluați de jandarmi.

Libertatea de exprimare promovată în miting flancată de activiștii liberali

Înainte de ora începerii, membri din PNL împreună cu cei care au părăsit barca Forța Civică, pentru a trece sub umbrela ACL, au împărțit pancarte cu sloganuri anti-Ponta și stegulețe cu tricolorul(vezi poze din galerie)

Pentru a nu fi observați ușor au încercuit practic mulțimea apolitică, o parte rămânând în față cu pancarte, iar restul în semicerc în jurul mulțimii.

Sloganurile porneau din spate, sau din față de la Lucian Căldăraru, membru PNL. Grupul de femei liberale prezente în primele rânduri au scandat în repetate rânduri „Iohannis, Iohannis”.

Liberalii au stricat practic mitingul tinerilor, dându-i o notă politică. În limbajul de ură și printre urletele isterice, lumea prezentă nu a interacționat.

Robu a infirmat o contribuție liberală pentru acest miting, dar nu a negat prezența zecilor de liberali.

Singurul moment frumos a fost intonarea imnului împreună cu momentul de reculegere pentru cei care au murit în Decembrie 1989. În rest…așa cum s-a anticipat, manifestarea a fost politizată de liberali.

Un apropiat de-a lui Marian Vasile care lucrează pentru PNL se lăuda cu prezența lor. „În partea aia în față oricum sunt de-ai noștri și unde vezi steagul ăla cu galben în față, ăla e Lucian Căldăraru, ăla e de-al nostru sigur” ne indica fericit liberalul.

miting pnl 30 miting pnl 31 miting pnl 32 miting pnl 33 miting pnl 34 miting pnl 35 miting pnl 36 miting pnl 38 miting pnl 39 miting pnl 43 miting pnl 44 miting pnl 45 miting pnl 54miting-pnl-55-grebla

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.