Nicolae Robu a publicat acum câteva ore o parodie video care are ca subiect Piața Libertății, persoane cu handicap victime ale unor cazuri de malpraxis și un moderator care se dezlănțuie în hohote isterice, în timp ce o femeie în scaun cu rotile povestește cum a ajuns victima unei operații nereușite.

video parodie Nicolae Robu facebook

Clipul publicat de către primarul Timișoarei cu îndemnul “:))) DACĂ VĂ PLACE, DAȚI LIKE ȘI SHARE” are o subtitrare cu mesaje prelucrate politic asupra modului cum arată Piața Libertății după amenajare, iar în materialul video apare prezentatorul unei emisiuni belgiene, care râde în hohote de invitații săi, în timp ce aceștia povestesc cum au ajuns persoane cu handicap în urma unor operații medicale greșite.

Flimulețul este un material de campanie electorală, probabil cea mai proastă alegere pe care o putea face în legătură cu subiectul Piața Libertății, având ca scop distribuirea mesajului politic votați un primar care face, decât unul care nu va face nimic. Adică primarul recunoaște că Piața Libertății este un eșec, dar este bine că e modernizată, adică el este un primar muncitor.

Totuși…Ideea de a pune acest mesaj peste un material video unde se parodiază cazurile de malpraxis este grotească (vezi mai jos).

Video Parodie Nicolae Robu Piata Libertatii

Povestea materialului video publicat de primar, care a distrus cariera unui mare prezentator de emisiuni

Erik Hartman, prezentatorul emisiunii „Boemerang”, a fost ținta unei conspirații care i-a  distrus cariera. O parodie video în care joacă actori belgieni a fost lansată în mediul virtual ca fiind un episod din emisiunea „Boemerang”, unde prezentatorul care juca rolul lui Erik Hartman râde cu lacrimi de vocea invitatului său, o victimă a unui caz de malpraxis.

În timpul unei operații de amigdale, corzile vocale fuseseră deteriorate, iar vocea bărbatului a devenit foarte pițigăiată. În ciuda faptului că invitații – o femeie rămasă paralizată în urma unei operații la coloană și bărbatul cu vocea pițigăiată – s-au simtit profund răniți, moderatorul a încheiat emisiunea în hohote isterice.

Materialul video din 2006 care a facut milioane de vizualizari a fost prezentat în alte televiziuni ca fiind real, conspirația ducând la distrugerea carierei prezentatorului Erik Hartman.

Vezi clip video original:

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.