Maria Grapini

Aflată în concediu alături de familie, europarlamentarul PC de Timiş, Maria Grapini este revoltată de condamnarea primită de Dan Voiculescu. Liderul conservatorilor din Timiş crede că cea mai înţeleaptă decizie a judecătorilor ar fi fost casarea sentinţei şi reluarea procesului în care Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare.

„După toate probele care au fost trebuia casată sentinţa şi luat procesul de la capăt. Asta ar fi trebuit să facă judecătorii atâta timp cât au apărut declaraţii cu martori care nu au fost până acum în proces, oameni care se pricep, evaluatori, expereţi de la DNA. Am înţeles că şi cei ce au făcut plângerea şi-au retras-o. Este un proces extrem de complicat, nu mai poţi înţelege nimic. Cum la un apel făcut de cei condamnaţi aceştia să primească mai mult? Este absolut de neînţeles”, ne-a spus europarlamentarul PC, Maria Grapini.

Fostul minsitru bănuieşte o conspiraţie în jurul acestui proces şi a sentinţei, totuşi se fereşte să dea nume. „Problema este că cineva se joacă cu vieţile şi sănătatea oamenilor. Nu trebuie să comentăm deciziile date se spune mereu, dar ca cetăţean pot să spun că în momentul în care apar probe noi ar trebui rejudecat un proces. Este înfiorător ca după 25 de ani în loc să perfectăm justiţia, actul de justiţie să se deterioreze. Nu asta înseamnă democraţia, când suntem la putere să fabricăm probe şi să ne anihilăm adversarii”, mai spune Grapini.

16 COMENTARII

  1. Personal vreu o ancheta care sa analizeze ascensiunea politica a domnei Grapini , un exemplar de exceptie din Banat care se pare ca a ajuns acolo unde este pe niste cai democratice foarte dubioase.

  2. Ce sa zicem, hai ca ne a puca plansul dupa hoti, oamenii de rand nu au ce manca, sunt datori la banci pe viata pt o amarata de casa, nu au unde lucra ca ei au pus industria pe butuci. Si acum sa-i caim cand noi ducem hotia lor pe umerii nostri? toti la puscarie, si sa nu ii tina acolo sa-i scoata la munca pe strada.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.