Universitatea de Vest din Timișoara găzduiește, la sfârșitul acestei săptămâni, Consfătuirea Națională a Inspectorilor Școlari pentru Management Instituțional. Cea de-a XI-a ediție a evenimentului are loc în perioada 23-25 octombrie și reunește inspectori școlari pentru Management instituțional din toate inspectoratele școlare județene și municipiul București.

“Parteneriatul cu mediul preuniversitar este unul cât se poate de fructuos. Îi sprijinim pe toate planurile, organizatoric, dar și profesional. Avem cadre didactice foarte bine pregătite, cu o experiență care le poate folosi colegilor din preuniversitar. Ne-am propus să întărim această relație, scopul final fiind un sistem de învățământ care să răspundă nevoilor comunității”, spune rectorul Universității de Vest din Timișoara, prof. univ. dr. Marilen Pirtea.

Astfel, cadre didactice ale Universității vor susține prelegeri pentru inspectorii școlari, pe teme precum modalitățile de întărire a capacității administrative a unităților de învățământ prin descentralizare instituțională; rolul conducerilor de școli în identificarea de noi resurse financiare; noi orientări în abordarea unității de învățământ ca organizație școlară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.