Lucrările la Abatorul din Timișoara merg ca pe roate, anunță viceprimarul Traian Stoia. Muncitorii lucrează de zor la acoperișul clădirii. Ei au terminat izolația de bitum, iar acum s-au apucat de lucrări la gardurile ce împrejmuiesc monumentul istoric.

 „Pe clădirea unde e turnul s-a făcut izolaţia de bitum. La fel in partea dreapta si stanga. Ei mai aveau pentru prima etapă să facă gardurile. Au făcut cele două garduri la linia de tramvai şi dincolo la bulevard, lucru care e o chestie în regulă, conform avizelor pe care le aveau din Primărie. Pe părţile laterale au curăţat zidul, au intervenit acolo unde au fost bucăţi desprinse”, spune viceprimarul Traian Stoia.

Lucrările nu se vor opri aici. Edilul  spune că săptămâna viitoare,împreună cu asociaţii spanioli va face o deplasare la Abator, pentru a stabili următoarea etapa de lucru.

Potrivit edilului Traian Stoia, pentru începerea lucrărilor de reabilitare la Abator a fost necesară aplicarea unei amenzi de 8.000 de lei către proprietari.

Abator air (1) Abator_13.06.2014 (1) Abator_13.06.2014 (2) Abator_13.06.2014 (8) Abator_13.06.2014 (11)                                                                            Abator_13.06.2014 (15)

3 COMENTARII

  1. Ca pe roate….dupa ce a-ti vandut pe doi lei abatorul….si l-au descoperit expres ca sa se distruga !!!!!!nenorocitilor!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.