Robu probleme

Primarul orașului de pe Bega trece prin momente greu de înțeles. Dacă timp de doi ani a fost lângă timișoreni cu promisiuni și șantiere, în prezent primește, nejustificat, o lovitură sub centură.

Ne-am obișnuit zi și noapte să vedem postări ale primarului pe Facebook. Chiar dacă erau noaptea la ora 1, sau ziua în timpul unei conferințe de presă, postările aduceau un zâmbet pentru mulți timișoreni.

În prezent, putem remarca singuri că postările primarului rămân cu foarte puține aprecieri din partea fanilor. Fără să înțelegem ce s-a întâmplat, nu putem decât să ne exprimăm regretul că primarul a ajuns la 2-3 like-uri la ultimele postări, în condițiile în care în trecut înregistra sute de like-uri.

Probabil că timișorenii și-au dat seama că administrația Robu nu a inițiat nici un proiect, toate proiectele fiind de pe vremea administrației PNȚCD. Poate că timișorenii votează pe cel care dă o ciorbă caldă, dar nu își pierd inteligența atunci când trebuie să aprecieze ceva.

Cert este că primarul Timișoarei este foarte atașat de Facebook. Ne-au confirmat cei foarte apropiați lui. Este foarte atașat și de ACS Politehnica Timișoara, în care a Primăria a direcționat foarte mulți bani, și care acum este în “groapă”.

Dar știm că îl sprijină tinerele frumoase din PNL, dintre care o mare parte au fost angajate în primărie.

Am observat recent că tinerii din PNL Timișoara sunt prea ocupați ca să mai participe la acțiunile din campania electorală. Surse din PNL ne-au confirmat că Andrei Stănuș, președintele TNL Timișoara, ține ședințele de partid în cinci oameni. La ieșirile cu candidații pe teren, Stănuș strângea cu greu nouă tineri.

In final nu înțelegem de ce timișorenii nu apreciază postările primarului de pe facebook. Nu înțelegem nici tinerii liberali, care nu mai sunt activi în campania electorală.

Nu judecăm pe nimeni. Nu ne rămâne decât să sperăm în bine și în alte promisiuni. 

Robu facebook

13 COMENTARII

  1. Eu cred.Cred in atasamentul lui Robu fata de ACS Politehnica Timisoara,fata de Facebook,fata de cei care l-au ales,de saraci,de disperati,de propietari,de tinere,de drumuri si poduri,de Timisoara.Cred in judecata lui…..de catre o instanta suprema!

  2. Abuz incredibil , bolsevicul criminal NICOLAE ROBU PNL (partidul lui BASESCU ) nu a dat autorizatie pentru ca iubitorii de animale sa poata protesta maine ,desi proteste vor fi atat in tara cat si in EUROPA , nenorocitul nu vrea ca lumea sa stie de cei 300 caini ucisi si de cei 300.000 euro furati , banii de sterilizari , numai ca …..nu va scapa ,voi impanzii intreg orasul cu fluturasi anti PNL , impotriva slugilor lui TRAIAN BASESCU , voi prezenta cetatenilor toate nenorocirile si furturile comise de catre acest gunoi pe nume NICOLAE ROBU si partidul lui , care sper sa faca infarct ,sa nu mai apuce sa comita si alte crime impotriva animalelor …

    • Dar nici Timisoara n-a aratat asa cum arata acuma ca si dupa bombardament.Trebuia sa aibe un plan si sa fie cu cap facute aceste lucrari nicidecum sa se blocheze (sparga ) intreg orasul si cetatenii sa traga consecintele !Parerea mea.

    • imi pare rau de p-ta Libertatii care a fost superba inainte si acum este distrus tot si nu cred ca va arata bine deloc cum arata inainte chiar te relaxa a distrus ceva frumos ca sa se toarne alte tone ciment???????????????

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.