Liderii PNL Timiş au evaluat lista cu cele cinci propuneri pentru alegerile din 25 mai, iar în urma selecţiei doar doi candidaţi s-au evidenţiat. Este vorba despre Viorel Coifan şi Cosmin Costa, cei doi liberali care au şanse aproximativ egale pentru a candida la alegerile pentru un nou deputat în Colegiul III Timişoara.

 Pe lista PNL s-au înscris Viorel Coifan, Liliana Oneţ, Cosmin Costa, Liviu Cocean şi Sorin Predescu.

“Toţi candidaţii au fost apreciaţi de către BPT PNL Timiş pentru activitatea depusă în PNL şi în viaţa profesională şi civică, mai mulţi vorbitori, inclusiv preşedintele filialei, Nicolae Robu, având intervenţii în acest sens. Sistemul complex de evaluare al filialei Timiş a PNL, bazat pe principii meritocratice, a condus la plasarea pe primele două locuri a candidaţilor: Viorel Coifan, cu 364,84 puncte şi Cosmin Costa, cu 335,77 puncte. La momentul considerat cel mai potrivit de către conducerea filialei, între cei doi se va face selecţia finală”,  informează reprezentanţii PNL Timiş.

Potrivit conducerii PNL Timiș, ponderea punctajelor a fost următoarea: 30% – punctajul din fişa candidatului; 40% – numărul de voturi din partea BPT (vot secret); 30% – rezultatele din sondaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.