La sfârşitul săptămânii, cu ocazia Sărbătorii „Sfântei Maria”  se vor deschide temporar Punctul de Trecere a Frontierei. Este vorba de punctele Foeni-Jasa Tomic, Valcani-Vârbica şi Lunga-Nakovo.

Astfel că, Puncetele de Trecere ale Frontierei vor fi deschise după următorul program: Punctul de Trecerea a Frontierei Foeni II – în perioada  14-18.08.2014, între orele 08-20; Punctul de Trecerea a Frontierei Valcani – în perioada  14-24.08.2014, între orele 09-20; Punctul de Trecerea a Frontierei Lunga – în perioada  15-17.08.2014, între orele 09-20.

Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara a întreprins toate măsurile necesare pentru ca traficul peste frontieră să se desfăşoare în condiţii optime. „Cu această ocazie, dorim să amintim tuturor cetăţenilor români că trecerea frontierei române spre Serbia se poate face în baza un document de călătorie valabil (carte de identitate sau paşaport). Atenţionăm posesorii buletinelor de identitate vechi, că nu le pot folosi la trecerea frontierei”, anunță reprezentanții Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.