Liberalul Ilie Stoinel, patronul unei terase situată în Piaţa Victoriei din Timişoara îşi taxează colegii la sânge. Avocat de meserie, Stoinel îşi cunoaşte bine interesele.  Mai mulţi tineri din TNL Timiş s-au amuzat după ce preşedintele comisiei juridice din PNL Timiş i-a invitat la o limonadă pe terasa pe care a botezat-o cu fală „Banat Mândria” şi apoi le-a prezentat nota de plată. Între junii liberali se vorbeşte că, probabil dintr-o scăpare, până şi primarul Nicolae Robu a fost obligat să plătească, o dată, la terasa din centrul Timişoarei. Terasa „Banat Mândria” promovează în special limonada şi fresh-ul de grapefruit sau portocale – la doar 8 lei.

Ciudat este că Ilie Stoinel, membru supleant în Biroul Permanent Municipal PNL Timişoara a ştiut mereu să facă curte greilor partidului. Dacă colegii şi colegele de partid mai tineri sunt taxaţi cu stricteţe, Stoinel schimbă placă când vine vorba despre „greii” din PNL Timiş. Ilie ar fi plătit nenumărate mese la care îi invita pe mai marii liberali din Timiş.

Pentru implicare şi serviciile aduse în campania electorală, tânărul originar din comuna Dalboşeţ (Caraş-Severin) a fost numit în Consiliul de Administraţie la SC Drumuri Municipale SA şi a devenit chiriaşul primăriei la terasa pe care a botezat-o cu stil – „Banat Mândria”. Cărăşeanul a fost în trecut propus pentru şefia Loteriei Timiş. Numirea nu a mai venit niciodată.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.