Liderii timișeni din ACL apar în public ca buni parteneri, lăsând de înțeles că noua formațiune poate conduce bine interesele noastre și nu în ultimul rând ne îndeamnă să votăm O ECHIPĂ. În realitate nu este deloc așa, fiindcă atunci când se întâlnesc în privat la evenimente, masa nu le prea priește, sau nu le place anturajul, sau pur și simplu nu au ce discuta. Drept urmare le vom propune și jocuri de Team Building la finalul articolului.

După mitingul de ieri care a strâns în jur de 12000 de membri de partid, dintre care aproximativ 9000 au fost aduși cu autocarele din Hunedoara, Caransebeș, Oradea și Arad, liderii prezenți s-au retras împreună la un restaurant.

Constantin Ostaficiuc și Alin Popoviciu au părăsit compania lui Robu imediat după ce a plecat Vasile Blaga, chiar dacă PNL-iștii au mai rămas la taifas. La plecarea lui Vasile Blaga, Nicolae Robu nu a ieșit să-l conducă, nici măcar de protocol, dar a condus liderii PNL din alte județe la mașini. Nici la prima venire a lui Iohannis la Timișoara, cei doi democrat-liberali nu au rezistat mai mult de o oră în compania lui Robu, plecând imediat după ce au servit mâncarea.

Sunt lucruri la prima vedere fără importanță, dar cam așa funcționează acum ACL Timiș. Poate le lipsește un Team Building? Le putem propune câteva jocuri pe care să le facă împreună.

De exemplu, liderii noștri pot alege jocurile introductive „Toarnă-l” sau o încasezi!, Hoţii şi vardiştii, Uliul şi porumbeii, sau jocuri de comunicare și cooperare:  Întinde-ţi-vă şi luaţi comorile, Cine este cântăreţul?, Pe sub masă.

Până când vor aduce dovada că au făcut împreună unul din jocurile de mai sus, ne rezumăm la a înțelege că în ACL lipsește echipa. Și în fond ce pretenții să avem, când Alin Popoviciu și Nicolae Robu au dus cu puțin timp în urmă un război care a trecut din plan politic în plan personal. Modul cum s-au împroșcat cu noroi ne arată ceea ce am văzut: Șpaisul ACL nu face masă bună în Timiș.

Jocurile pentru Team Building le găsiți la adresa:  http://www.derlogea.ro/4-team-building/45-practic-jocuri-noi

foto: ecocameron.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.