Doi tineri care au petrecut toată noptea într-un local din Complexul Studenţesc s-au răzbunat pe jardinierele de pe podul Michelangelo pentru că erau supăraţi peprietenele lor.

Joi dimineaţă, în jurul orei 5, poliţiştii locali aflaţi în patrulare în zonapodului Michelangelo au observat doi tineri care au aruncat trei jardinière cu flori amplasate pe marginea podului, în canalul Bega. La apariţia agenţilor cei doi au fugit, însă au fost prinşi după aproximativ 10 minute.

“S. Constantin de 17 ani, cetăţean german şi T.Flavius de 21 de ani cu domiciliul în Timişoara, au declarat poliţiştilor locali că au petrecut într-un local din Complexul Studenţesc, iar la plecare, în drum spre casă, trecând podul Michelangelo, supăraţi şi nervoşi pe prietenele lor, au aruncat jardinierele în apă”, spun reprezentanţii Poliţiei Locale Timişoara.

Cei doi tineri au fost reţinuţi şi predaţi poliţiştilor de la Secţiei 1 pentru cercetarea sub aspect penal, urmând ca Primăria Timişoara să se constituie parte civilă pentru recuperarea prejudiciului.

 

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.