Tipărește:Print This Post
Publicat la : joi, Dec 22nd, 2016 la 8:15 pm | Vizualizari: 1549
Autor: Roxana Icobescu

Iulius Mall face parte din echipa lui Moș Crăciun și a dăruit cadouri familiilor nevoiașe și micuților internați la Spitalul de Copii

cadouri iulius mallTipărește:Print This Post

În pragul sărbătorilor de iarnă, Iulius Mall Timișoara a întins o mână de ajutor familiilor nevoiașe și micuților internați la Spitalul de Copii, din dorința de a le însenina zilele de sărbătoare.

Copiii din familii în dificultate, aflate în evidența Fundației Umanitare „Chosen”, au primit în dar, din partea Iulius Mall, jachete groase, bluze călduroase, pantalonași de iarnă și pachete cu alimente. Bucuria lor a fost cu atât mai mare, cu cât toate aceste cadouri au venit ca o surpriză frumoasă, însoțită de credința că cineva se gândește cu drag la ei.

Vă mulțumim pentru darurile primite, impulsionați fiind de bucuria pe care o vedem pe chipul copiilor. S-au bucurat foarte mult de haine, iar ideea că sunt de la magazinele din Iulius Mall este ceva extraordinar pentru ei. Așa că vă mulțumim frumos pentru această faptă bună”,  a transmis Lizeta Țuț, reprezentant relații publice Fundația Chosen.

Micuții internați la Spitalul de Copii din Timișoara au avut și ei parte de clipe de fericire, atunci când au descoperit cadourile dăruite din partea Iulius Mall. Jocuri care să facă să treacă mai ușor timpul petrecut în saloane, fructe, căni și alimente permise de regimul din spital au fost primite cu încântare. În plus, Iulius Mall a donat lenjerii de pat pentru secția de chirurgie pediatrică, astfel încât copiii internați acolo să aibă parte de condiții cât mai bune pe parcursul spitalizării lor.

Tot în luna decembrie, Iulius Mall le-a oferit unor copii defavorizați prilejul de a se bucura de magia Crăciunului. Peste 350 de copii din centre de plasament au fost invitați la masă de Iulius Mall, bucurându-se de o experiență frumoasă și fericită.

Despre autor

- 22/12/2016 20:15
Lasa un comentariu


Abonează-te la newsletter-ul nostru