pisici apartament

Caz incredibil la Timișoara. O iubitoare de animale de companie a fost amendată de polițiștii locali pentru că deținea mai multe pisici, fără acordul locatarilor.

Femeia creștea patru pisici în apartamentul său situat în Calea Șagului. Oamenii legii au sancționat-o pe aceasta cu 800 lei, ca urmare a unei sesizări telefonice venită din partea unei persoane. De asemenea vecinii s-au sesizat, deranjați de mirosul degajat din locuința femeii.

„În consecință, polițiștii locali au aplicat o sancțiune persoanei în cauză pentru deținerea a patru pisici fără acordul locatarilor și i s-a pus în vedere să le transporte într-o locație corespunzătoare”,spune Dana Seracin, purtator de cuvânt al Poliției Locale Timișoara.

Oamenii legii reamintesc că se sancționează cu amendă de la 800 la 1000 lei nerespectarea normelor sanitar-veterinare, creșterea și deținerea animalelor de companie fără carnet de sănătate, deținerea unui număr mai mare de două animale de companie în apartamente precum și deținerea acestora fără acordul scris al asociației de locatari cu aprobarea vecinilor din apartamentele limitrofe

5 COMENTARII

  1. CANDIDAT PT PRIMARIA TIMISOARA 2016 si fratii CRISTESTI,dar si alti impostori care au terenuri private in zona centrala a orasului au o gramada de caini nesterilizati si e plin de pui pe terenul lor ,desii am anuntat primaria sa ia masuri si sa aplice amenzi nu sa intamplat nimic .Ne miram de ce avem orasul plin de caini .

  2. Doamna iubitoare de animale ,luati animalele si mergeti cu ele la primarie si cereti sa va dea bani pt un adapost ,ca bani sunt , 2.500.000 euro au fost alocati pt caini ,pisici in ultimii ani , intrebatii unde sunt banii de sterilizari (doar ROBU a alocat 300.000 euro ) depuneti plangere la politie si DNA ,eu am facuto , pt ca …imi iubesc orasul .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.