Ionut Nasleu
Ionut Nasleu

Astăzi, mai mulți candidați la alegerile locale din 2016 au fost trimiși la plimbare de către Primăria Timișoara la depunerea cererii pentru zonele centrale în vederea strângerii de semnături. Candidații care au dorit să aplice pentru zona centrală au constatat că nu pot depune cererea, deoarece nu va fi aprobată.

Consilierul personal al primarului, Ionuț Nasleu numit de curând șef la Comisia de Ordine Publică a Primăriei Timișoara a precizat pentru publicația pentrutimisoara.ro că „decizia a fost luată de Comisia de Ordine Publică împreună cu primarul”, înlăturând zvonurile că primarul ar fi decis singur, prin dispoziție internă.

Primăria Timișoara a interzis accesul candidaților pentru strângerea semnăturilor în Piața Victoriei, Str. Alba Iulia, Str. Mărășești, Str. Pacha, centrul istoric cu cele 4 piețe și 10 străzi devenite pietonale, parcurile orașului și în interioarele clădirilor publice ale orașului. După anunțul primarului de pe Facebook, interdicția a fost pusă în aplicare și transmisă către Poliția Locală Timișoara.

Interdicția Primăriei vine după ce unele partide au avut acces în zona centrală pentru strângerea de semnături.

Citeste: Robu a interzis accesul contracandidaților în centrul orașului și în parcuri

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.