Timișoara este cea mai scumpă pârloagă din lume. Chiar dacă are un buget anual de peste 300.000.000 euro – cam cât visteria unei țări africane – primăria nu reușește să asigure nevoile de bază și funcțiile vitale ale urbei, iar orașul arată tot asa, ca-n Africa.

După șase ani de mandat, primarul Robu continuă să blameze ”greaua moștenire” și să-i înjure cu vocabular de mahalagioaică pe cei ce-l condamnă că este total dezinteresat de soarta orașului, incompetent și corupt… dar se fălește cu ipocrizie și minciună pe la tot felul de inaugurări sinistre cu așa-zisele lui realizări fără precedent – care în fapt nu sunt decât banale asfaltări, plantat de borduri sau verdeață proaspătă într-un parc ce redevine pârloagă imediat după tăiatul panglicii.

Dar ce nu văd mulți și mai ales procurorii – este ce se întâmplă în spatele circului ieftin făcut de primarul măscărici… unde mâna lui dreaptă și mult-prea-premiatul Chis Culita împarte cu dărnicie și total nestingherit de procurori sau inspectorii antifraudă, banii publici în contul firmelor prietene… pe lucrări și servicii dedicate, măsluite sau chiar și fără lucrări… și mai ales în detrimentul regiilor primăriei, pe care acesta o reprezintă prin diverse consilii de administrație și funcții de conducere (vezi aici… și aici… și aici).

Acești doi infractori, împreună cu o gașca de slugi umile plantate de Robu în funcții interimare de conducere, de unde execută fără să comenteze ordinele primite, au reușit în 6 ani să falimenteze absolut toate serviciile vitale ale acestui oraș ce era cândva fanionul României.

Dar tot acest jaf e posibil numai cu complicitatea DNA Timișoara, a Parchetului și a Judecătoriei Timișoara, care clasează pe bandă rulantă toate dosarele ce au ca principali suspecți funcționari publici din primărie.

Ceea ce nu realizează însă procurorii și judecătorii complici ai infractorilor din primărie la jaful de la Timișoara, este că Robu și Chis Culita le omoară și îmbolnăvesc copii – pentru că la Timișoara s-au înregistrat deja patru (4) cazuri de alergie la copii cu vârsta de sub 2 ani. Aceasta este o premieră extrem de gravă cauzată și inaugurată fără panglică de Nicolae Robu… și care ar trebui să-i revolte pe toți timișorenii ce sunt sau vor să devină părinți, pentru că este este o consecință directă a administrației frauduloase ce ne sufocă cu poluarea cauzata de traficul blocat de semafoare și cu pădurile de ambrozie scăpate de sub control pe străzile orașului.

Noapte buna Timișoara! Dormiți voi liniștiți că Robu, Chis Culita si complicii lor vă omoară copii. Da’ bine că ăsta măcar face ceva…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.