Vicepreședintele consiliului de cartier din zona Plopi din Timișoara, prezent la dezbaterea publică pentru stabilirea bugetului pe anul 2016, a solicitat primarului Nicolae Robu să se gândească la posibilele investiții care se pot face în zona de sud a cartierului Plopi.

Cetățeanul a subliniat faptul că din 2003 atrage atenția primăriei asupra posibilității de investiții în această zonă, dar fără nicun rezultat. „Sunt 300 de hectare la 5km de centrul orașului unde nu a făcut nimeni nimic” spune timișorenul.

În replică Nicolae Robu l-a amenințat cu DNA, pe motiv că timișoreanul ar face presiuni asupra primăriei în interes propriu, etichetîndu-l pe septuagenar ca fiind un „afacerist imobiliar”.

”Nu puteți să monopolizați această dezbatere publică. Vă rog frumos să nu mă puneți în situația să fac apel la forțele de ordine. Nu vă puteți bate joc aici de 50 – 60 de oameni. Timișoara are alte priorități decât să fac toate utilitățile unde nu locuiește nimeni ca să crească valoarea terenurilor dumneavoastră […] Asta e o problemă care ține de DNA, ce faceți aici. Vrem să se pună în valoare acea zonă, vrem să apară acolo case și construcții cu o altă destinație, dar nu este prioritatea momentului”, spune Nicolae Robu.

 

1 COMENTARIU

  1. Besinosul ala a cumparat ceva hectare de teren in mijlocul campului, pe care le-a parcelat si a vandul vreo doua. De atunci tot apare peste tot…presa, audiente, etc sa faca presiuni sa se faca drumuri, utilitati, transformatoare de curent langa parcelele sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.