Așa cum deja a anunțat în urmă cu aproximativ o lună, edilul orașului a venit astăzi cu noi amănunte în ceea ce privește Pasajul Jiul. Nicolae Robu are în plan ca anul viitor această zonă să fie complet reabilitată. Aceasta presupune un pod peste Jiul și lărgirea la 4 benzi de circulație. În consecință, astăzi primarul a oferit mai multe detalii despre proiectul de construire a podului din zona Jiul. Recent a fost semnat cu firma S.C. VCE S.R.L. – firmă din Viena cu o filială în București – contractul de proiectare pentru construirea podului.

Valoarea totală a proiectului este de 90.000 de lei fără TVA. Termenul de elaborare a studiului de fezabilitate este de 120 de zile, iar pentru elaborarea proiectului tehnic firma are la dispoziție 60 de zile. Podul va avea 4 benzi, trotuare, piste de biciclete, iar persoanele cu dizabilități vor beneficia și ele de zone special amenajate pentru o deplasare cât mai ușoară.

” Evident că vom cere  proiectantului ca acesta să arate frumos, podurile leagă entități separate, podurile sunt și obiective care în general au un aspect plăcut și dau valoare locurilor unde există”, declară edilul Timișoarei.

 

 

4 COMENTARII

  1. Asa a promis si cu tramvaiele ca vor circula la finele lunii aprilie si zac in depou.Vechiturile au inceput sa ia foc pe strada si lui Robu nu ii pasa de timisoreni ci de imaginea lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.