politia locala furt tramvai troleibuz Timisoara
politia locala furt tramvai troleibuz Timisoara

Direcția Poliția Locală Timișoara a suplimentat începând de astăzi numărul polițiștilor locali care patrulează pe mijloacele de transport din oraș, precizează un comunicat al instituției. Astăzi sunt 6 polițiști prezenți în mijloacele de transport, iar de mâine numărul acestora se va suplimenta la 8, se specifică în același comunicat.

Nicolae Robu a considerat că 8 polițiști ajung pentru a diminua fenomenul în creștere al furturilor din 251 de mijloace de transport în comun.

Inepții din comunicatul Poliției Locale

Pentru a sprijini cetățenii să nu mai cadă victime ale hoților de buzunare, polițiștii locali care patrulează în mijloacele de transport în comun vor atenționa călătorii cu privire la persoanele suspecte de comiterea infracțiunii de furt care urcă în tramvaie, troleibuze sau autobuze atunci când constată că acestea se află în mijloacele de transport sau când sunt observate în stațiile RATT” se arată în comunicat.

Ați înțeles, nu? Hoții vor urca în mijloacele de transport în comun împreună cu polițiștii în uniformă, după care polițiștii vor arăta cu degetul spre hoți strigânduite hoțul !” – cel puțin așa se arată în comunicat. În felul acesta călătorii vor fi informați.

În prezent în Timișoara sunt 93 de tramvaie, 50 de troleibuze și 108 autobuze destinate transportului în comun.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.