elev cu mobil bacalaureat

Elevii din Timișoara pot face meditații ca în…Danemarca! Cum te poți pregăti pentru examenul de Bacalaureat rapid și ieftin?

O idee împrumutată din țările nordice începe să prindă rădăcini și în România. Este vorba despre un sistem, dezvoltat de compania daneză Editura Student Media S.R.L, menit să le ofere ajutor atât elevilor de liceu, cât și celor de gimnaziu. Metodele de învățare sunt inovative și eficiente, iar costul meditațiilor este cu mult mai redus decât în cazul celor tradiționale.

Profesorii ajung să nu mai predea la clasă suficient de bine pentru a-i convinge pe elevi că au nevoie de meditații. Astfel, în medie, un parinte ajunge să plătească aproximativ 400 de lei pe lună pentru meditațiile unui singur copil pentru examenul de Bacalaureat. O alternativă la acestă metodă sunt meditațiile online. Spre exemplu, pe site-ul liceunet.ro, dezvoltat de compania Editura Student Media, elevii pot avea acces la o serie de ghiduri, subiecte rezolvate și materiale orientative contra unei sume modice.

„Liceunet.ro este un nou concept bazat pe meditații online, iar scopul nostru este să-i ajutăm pe elevi să obțină rezultate cât mai bune la școală și la examene. În Danemarca, acestă metodă funcționează de ani buni, iar rezultatele sunt excelente. Prețul pe care un elev îl plătește pentru a avea acces la zeci de ghiduri cu sfaturi și sute de exemple de nota 10 pentru Bacalaureat este aproximativ cât alocația copilului pe o lună”, a declarat Lars Bo Thomsen, CEO al site-ului Liceunet.ro.

Materialele de pe site sunt redactate de profesori cu experiență, de aceea calitatea informațiilor nu poate fi pusă la îndoială. În plus, partea bună este că elevii pot cere lămuriri și explicații la materiile pe care nu le înțeleg, iar răspunsurile le vor primi în cel mai scurt timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.