„Școala Zero Waste” a luat ființă în anul 2013 și este un Concurs Național de Educație Ecologică și Colectare Selectivă inițiat și organizat de EcoStuff Romania, care se adresează tuturor școlilor din învățământul primar și gimnazial din România. Perioada de desfășurare a competiției este 20 Aprilie – 29 Mai.

În primele două săptămâni de înscriere,  s-au înscris școli din 25 de județe și din București.

Școlile care sunt interesate de acest program și doresc să intre în competiție se mai pot înscrie până la finalul acestei săptămâni, în 28 martie, detaliile se pot găsi pe http://ecostuff.ro/scoala-zero-waste-2015/

Cei mai silitori elevi vor putea câștiga un laptop, o bicicletă, o tabletă sau un aparat foto. În plus profesorii coordonatori ai primelor trei școli câștigătoare în concursul „Școala Zero Waste” ediția 2015, vor primi câte o tabletă.

Noutatea acestei ediții constă în accentul care este pus pe componenta educațională, elevii fiind încurajați să organizeze și să participe la cât mai multe activități din lista propusă de organizatori. Fiecare activitate realizată aduce un anumit număr de puncte, oferindu-se astfel șanse egale tuturor școlilor participante, indiferent dacă sunt de la oraș sau de la țară, dacă au sau nu mulți elevi, sau dacă numărul participanților este mare sau mic.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.