Nicolae Robu și Dan Diaconu - doi Robin Wood ai PNL... niște haiduci derutați ce fură de la săraci și nu dau nimănui

Motto: Ciuma corupției este incoloră, deghizată și deseori estompată.

Ieri a fost, din nou, circ în ședința CLT la votul pe bugetul Timișoarei pe 2019… un buget construit în mod fraudulos de pseudo-”specialiștii” primăriei și votat, din nou, pe repede înainte… la insistentele isterice ale circarului de serviciu – primarul Nicolae Robu, care a răbufnit la fiecare amendament sau intervenție ce nu venea din partea supușilor lui umili din PNL. Mitocanul Nicolae Robu a aruncat isteric cu lozincile demente cu care ne-a obișnuit, în răspuns la fiecare interpelare venită din opoziție – și asta în ciuda faptului că primarul este un simplu INVITAT în ședințele CLT: ”doar noi (PNL) vrem să dezvoltăm Timișoara”… ”vă opuneți dezvoltării orașului”… ”v-ați constituit în grupul împotriva Timișoarei”… ”lăsați țațismele… aici nu suntem la piață, comportați-vă ca o doamnă”… etc. etc. etc.

Unul din rarele momente de luciditate și decenta ale ședinței a fost cel în care consiliera Luminița Țundrea a întrerupt mascarada isterică a primarului Robu (vezi min. 49:45 din înregistrarea de mai jos) și a atras atenția membrilor CLT că tonul și modul de exprimare la adresa colegei Laura Chindriș este jignitor și total inacceptabil într-o ședință publică a CLT. Bineînțeles că Robu n-a înțeles nimic din spusele d-nei. Țundrea și a continuat delirul, continuând să arunce insulte și jigniri ca un mitocan veritabil, care este.

Există și la noi niște lîîî…. legi

Momentul de halucinație maximă a fost oferit însă de Viceprimarul Dan Diaconu – care este principalul suspect și, probabil va fi condamnat în dosarul Poarta Ucigașă, cândva, pentru uciderea lui Vlad Baici… (asta dacă procurorii din Timișoara nu sunt chiar în totalitate complici cu infractorii din primărie). Vicele Dan Diaconu – un individ pus sub acuzare de DNA și în alte dosare penale (vezi aici) – a găsit de cuviință să o lectureze pe consiliera Laura Chindriș tocmai cu privire la… respectarea legii. În cel mai ironic și halucinant mod posibil, Dan Diaconu – care a încălcat absolut toate legile RO în materie de atribuire a contractelor de lucrări publice… plus legile ce guvernează proiectarea, aprobarea și avizarea lucrărilor de construcții… și plus legile ce guvernează acordarea autorizației de construcție în cazul ”Poarta Ucigașă” – acest primar încălcător de legi, așadar, a cutezat să atragă atenția unui coleg consilier local, bâlbâind cu greu cuvintele: „există… și la noi, niște lîîî…. legi” (vezi minutul 51 din înregistrarea ședinței CLT la link-ul de mai jos).

Acum… trecând peste faptul că bugetul Timișoarei este ”decât” un cec în alb pentru jaf, oferit anual lui Nicolae Robu – și el un infractor acuzat de DNA pentru fapte de corupție (vezi aici)… trecând peste faptul că este un document întocmit în modul cel mai fraudulos posibil de o gașcă de ”specialiști” în sifonat banul public… și trecând peste faptul că PNL-ul condus de Robu și Diaconu – doi suspecți în multe dosare de fraudă și chiar acuzați) sunt cei care dictează cum sunt jefuiți anual banii publici la Timișoara – fără nici o altă prioritizare sau propunere venită din afara cercului lor restrâns de combinatori (asa cum știți, dezbaterile publice sunt un simulacru și nimeni niciodată nu și-a văzut propunerile admise de Robu în lista lui de cheltuieli)… trecând, așadar, peste toate cele de mai sus, acuzatul (vezi aici) Dan Diaconu – este ultima persoană de pe planetă în măsură să țină dizertații despre respectarea ”lîîî… legii”.

Așadar, în primăria Timișoara condusă de impostorul Nicolae Robu… în Timișoara – orașul democrației și eliberării de sub comunist… sluga impostorului Robu – vicele Dan Diaconu, un individ pus sub acuzare în dosare de corupție și cercetat penal în multe alte dosare – printre care și unul de omor… vă ține lecții de respectare a legii.

Romania lucrului bine făcut

este o țară profund coruptă și crizată, în care ciuma incolora nu se vede de ciuma roșie pe care v-au pictat-o pe ochi viitorii voștri stăpâni, mascați în ”liberali” ce mimează că luptă împotriva corupției, așa că… atenție la ciumă, că este incoloră, deghizată și estompată.

Îi invit pe Nicolae Robu, Dan Diaconu și toți cei menționați aici să își exercite dreptul la replică, în cazul în care afirmațiile de mai sus nu corespund realității.

Vezi aici – dacă mai ai stomac sa asculți demența unui impostor parvenit primar – înregistrarea delirului din ședința CLT de ieri 07/05/2019.