Noua fiţă pentru proprietarii imobilelor de lux sunt grădinile verticale, preţurile lor nu sunt prohibitive, dar variază în funcţie de preferinţe.

Managerul unei astfel de compani care s-a specializat în proiectarea şi executarea grădinilor verticale ne-a mărturisit că preţurile încep de la 195 de lei şi pot ajunge până la câteva sute de euro. Dacă vă doriţi o grădină verticală specialiştii se vor deplasa acasă la dvs. să constate dacă este sau nu nevoie de un sistem special de irigare sau dacă este suficientă lumină care să ajute la procesul de fotosinteză al plantelor.

Întrucât gusturile şi buzunarele clienţilor sunt diferite, de-a lungul timpului, datorită comenzilor variate, în acest moment compania poate proiecta şi executa trei game de gradini: mini, medii şi maxi. Cele maxi sunt cele ´mai populare şi cele mai bine vândute de companie. Ele se pot monta în orice tip de apartament sau birou indiferent de mărimea acestuia, fiind benefice pentru sănătate, oxigenând încăperea. Nu este de neglijat nici aspectul deosebit pe care îl conferă spaţiului şi, de ce nu, atunci când ne întoarcem de la muncă vom savura momente pline de relaxare ca şi când ne-am afla în inima naturii.

gradini verticale2

De asemenea, companiile de profil asigură întreţinerea acestora. Fie că aveţi deja plante sau doriţi să cumpăraţi trebuie ştiut că majoritatea plantelor de ghiveci sunt pretabile pentru grădinile verticale. Rămâne la alegerea fiecăruia, în funcţie de locul unde îşi montează grădina, să aleagă ce plante  consideră că îmbogăţeşte mai bine şi mai frumos peretele, aducând spaţiul la viaţă.

Sursa foto: www.gradina-mea.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.