sanda grebla

Lista cu cele 10 firme care prezenta topul datornicilor la impozite, nu a fost conceputa de Directia Fiscala a Primariei Timisoara. Chiar daca datele veneau de la departamentul lui Adrian Bodo, seful Directiei Fiscale, ideea si conceptul ei au apartinut frumoasei consiliere Sanda Grebla.

In dimineata zilei cand a fost prezentata opiniei publice, consiliera personala a primarului, “zburda” pe holurile Primariei spunand ca are o “bomba” tare. Asa cum am vazut, „bomba” cu cei 10 fruntasi la datorii, era evaziva si nu prezenta o logica a coloanelor corelate cu un total si bineinteles sumele nu erau tocmai corecte.

Ei bine, aceste lucruri nu au importanta mare si in final este de apreciat zelul acestei tinere consiliere.

Asa cum puteti vedea si in poza, este una din frumusetile cele mai active din Primaria Timisoara. Sanda Grebla este absolventa a Universitatii de Vest din Timisoara cu specializarea Administratie Publica. A lucrat cu Nicolae Robu si in trecut la cabinetul senatorial. Ca si principale atributii pe care le are langa primar sunt realizarea agendei primarului si intocmirea minutelor discutiilor.

Ca si concluzie, dragi contribuabili mari, platiti-va taxele inainte de termenul legal ca sa nu ajungeti pe mana consilierei Sanda Grebla.

Lista top 10 datornici

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.