Justiția este sistemul imunitar al unui popor, singura capabilă să lupte împotriva microbului corupției, hoției, șarlataniei sau prostiei instituționalizate. Pentru un popor, justiția coruptă echivalează cu infecția HIV/SIDA la primate, iar rezultatul este, inevitabil, boală lungă – moarte sigură.

România ”normală” e bolnavă de SIDA

România ”normală” a ajuns paradisul infractorilor din cauza corupției generalizate ce se întinde până în cele mai înalte sfere ale justiției – Inspecția Judiciară a CSM – un organism ce are rol de control și eliminare a microbilor din aparatul judiciar, dar care în schimb îi apără pe cei mai virusați și corupți magistrați, în dauna interesului public și al magistraților decenți și onești ce încă mai încearcă să servească legea, înconjurați și sufocați fiind de tot mai mulți colegi și șefi corupți, inepți sau nemernici.

Asta e situația la Timișoara unde, după 20 de ani de jafuri neobservate de procurorii locali de la PJ și DNA… a trebuit să vina DNA București ca să spargă mafia din cea mai sinistră primărie din țară și să trimită în judecată actuala și fosta conducere. Dar și așa, nici DNA București nu a făcut curățenie decât la suprafață, pentru că procurorii corupți de la DNA și parchetele din Timișoara au rămas în funcții, iar complicitatea lor cu infractorii păstoriți de primarul Robu – și ei rămași în funcții, ca să-și acopere ilegalitățile comise – funcționează în continuare nestingherită și cauzează victime.

Vă las să urmăriți un episod din filmul escrocheriei de la Timișoara, iar apoi vă explic scenariul dement după care rulează și cine l-a pus la cale – totul documentat cu probe și explicat ca pentru proști, astfel încât să înțeleagă și madam Chivu Claudia Irina – șefa procurorilor corupți de la PJ Timișoara, care face zilnic pe proasta când trebuie să-i ancheteze pe acești infractori.

NOTĂ: Cei ce simt nevoia să ia apărarea ineptului din imagine trebuie să știe că am fost amendat de PLT și am anulat în instanță amenda încă din anul 2016. De atunci o droaie de alți ”agenți cu nevoi speciale” încearcă să mă amendeze… iar pe superagentu’ Timiș pur și simplu nu l-am mai iertat – vezi aici motivarea instanței ce spune clar că NU EXISTĂ CONTRAVENȚIA

Și acum atenție… urmează detalii ce par desprinse din delirul unui nebun, dar care sunt pura și dura realitate elaborată chiar la vârful Primăriei Timișoara, in Secolul XXI… de unde o mână de idioți au pus la cale un scenariu halucinant prin care, timp de 5 ani au escrocat peste 3.000 de cetățeni cu sume de până la 1.100 lei fiecare, printr-un…

Grup Infracțional Organizat prin ”dispoziție de primar”   

Începând cu Septembrie 2015, Poliția Locală Timișoara (PLT) amendează bicicliștii în baza unei interdicții ilegale, dictată abuziv de primarul Robu, care se răzbuna astfel pe ”bicicliștii răi” ce nu-i aplaudă realizările. Interdicția a fost hotărâtă prin vot pe Facebook și publicată doar în presă – nicăieri altundeva – de către ”Slave Lae vonBocsig” – baronul Timișoarei, așa cum îl numesc bicicliștii răi. În spatele interdicției stă un lung șir de ilegalități catalogate de Codul Penal ca FALS ”INTELECTUAL”, dar care au fost comise în cel mai infantil și idiot mod posibil de chiar primarul inculpat-penal Nicolae Robu împreună cu gașca lui numită pompos ”aparat de specialitate” al primarului. De menționat faptul că acest ”aparat” este format în mare parte din șefi ”interimari” moșteniți de Robu la colegul inculpat-penal Jean Cojocari, și care șefi îl ascultă orbește în schimbul funcției primite cadou prin ”dispoziție de primar” tot la 6 luni – și nu prin concurs, așa cum cere legea.

29 August 2015 – primarul Robu pedalează singur prin ”sub-pasajul” lui recent inaugurat la Michelangelo. Evenimentul anunțat cu mare pompă eșuează într-un penibil greu de suportat pentru ”Slave Lae vonBocsig”, când nimeni – dar absolut nimeni din afara hoardei lui de slugi umile – nu se duce să penduleze înainte și înapoi cu el prin cei 200 m de groapă asfaltată. Umilit peste măsură de bicicliști, Robu ordonă șefilor ”interimari” din aparatul lui să pedepsească aspru bicicliștii răi din Timișoara – vezi aici umilința suferita de Robu.

3 Septembrie 2019 – la nici o săptămână de la faimosul eșec, Chiș Culiță – la acea vreme director ”interimar” al Direcției Tehnice, ținut în funcție de Robu tot la 6 luni prin ”dispoziție de primar”, face o cerere prin subalternii săi de la Direcția Tehnică din primărie… către comisia de circulație – tot din primărie. În cerere, Chiș Culiță ”directorul” îi cere lui Chiș Culiță ”secretarul” comisiei un aviz pentru, citez: <Montare indicatoare rutiere ”Circulația interzisă în ambele sensuri” în piața Victoriei și zona Cetate>. Cererea către comisia de circulație este semnată de subalternii lui Chiș Culiță – Adrian Colojoară și Adrian Ghinea.

În fix aceeași zi și probabil în fix același birou de unde vine „dezvoltarea în forță” la Timișoara, același Chiș Cuiță și subalternul lui, Adrian Colojoară – semnatarul cererii – au întors foaia și și-au aprobat singuri avizul solicitat tot de ei comisiei de circulație… din care comisie amândoi fac parte, numiți fiind în funcția de ”secretar” și respectiv ”membru”, tot prin dispoziție de primar de către același inculpat-penal Nicolae Robu. De notat faptul că nici cererea și nici avizul NU menționează absolut nimic despre biciclete…!!!

Mai mult, dat fiind că avizul comisiei de circulație a fost aprobat de fix același individ ce l-a solicitat, pe cale de consecință acest aviz este SUPUS NULITĂȚII DE DREPT – vezi aici FALSUL Comisiei de Circulație care NU interzice accesul bicicletelor.

Falsul comis de cei trei mușchetari din primărie, ce au sărit să spele onoarea „nereperată” a domniței umilite din scaunul de primar, e în asa hal de infantil că un gibon ce călărește un calculator îl redacta mai profesional. Când au scris „cererea” și „aprobarea” pe același computer – schimbând doar Direcția Tehnica cu Comisia de Circulație la adresant – Chiș Culiță și Adrian Colojoară nici măcar nu au realizat că titlul funcției lor în comisia din care își aprobă singuri cererea este de „secretar” și respectiv „membru” și, în prostia lor nemărginită, și-au semnat aprobarea din partea comisiei cu titlu greșit de „director” și respectiv „șef serviciu” – cu care Colojoară a semnat și cererea din partea Direcției Tehnice.

Ba mai mult, o altă ilegalitate flagrantă este faptul că avizul comisiei nu are semnătura „președintelui” comisiei… care președinte este nimeni altul decât primarul inculpat-penal Nicolae Robu care, tot prin ”dispoziție de primar” (nu prin HCL, așa cum cere legea) și-a înființat singur comisia de circulație, în care Robu s-a auto-numit ”președinte”, ca un baron adevărat vonBocsig, care este – vezi aici Dispoziția nr_742_2015 de înființare a comisiei de circulație.

Fals penal comis de subalterni – reparat de Robu cu sondaj pe Facebook

27 Septembrie 2015 – La trei săptămâni de la avizul emis în fals de comisia ilegală de circulație, primarul Robu anunță în presă că, în urma unui sondaj făcut de el pe Facebook, a decis să mențină ”hotărârea” comisiei de circulație (n.n. care nu este o hotărâre ci doar un simplu aviz și care NU interzice absolut nimic legat de biciclete). Așadar Robu interzice bicicletele în Timișoara prin edict papal, fără absolut nici o bază legală și fără să ceară aprobarea Consiliul Local (CLT) – așa cum îl obligă legea – care CLT este, conform legii, administratorul domeniului public și singurul organism în măsură să impună restricții de circulație la Timișoara – vezi aici interdicția anunțată în presă de Robu.

Dar ce mai contează legea când tu ești ”Slave Lae vonBocsig”, iar pe holurile DNA (care te anchetează mult mai rar decât ar trebui și doar de formă) tu te-ai auto-declarat deja că ești ”ultra-legal, ultra-cinstit, ultra-corect” și că tu nu răspunzi pentru infractorii pe care-i numești în funcții în mod abuziv, prin ”dispoziție de primar” – fără concurs. Și, mai ales când tu știi clar că procurorii te apără, doar n-o să te mai împiedici de niște fițuici numite legii, când tu ai de jefuit Timișoara ”în forță”, dar te încurcă bicicliștii.

Poliția Locală Timișoara – alt șef ”interimar”, alt grup infracțional organizat

Că milițianu’ Dorel Cojan (n.n. care este efectiv un fost milițian sectorist din sinistra eră Ceaușistă, actualmente pensionar) e șefu’ veșnic ”interimar” al PLT, deja nu mai este o noutate pentru nimeni. Dorel Cojan conduce PLT de vreo 7 ani fără să fi dat vreodată concurs pe post – fiind numit și re-numit în funcție prin ”dispoziții de primar” emise în lanț de Robu. Așa că, tot ce are Robu de făcut pentru a-și definitiva campania de epurare a bicicliștilor răi din Timișoara, aprobată pe Facebook, e sa-i ordone lui Cojan să înceapă să ne vâneze. Și Cojan execută, că doar numirea lui ca șef la PLT peste 6 luni depinde exclusiv de slugărnicia cu care-l servește pe ediliul Timișoarei.

Și uite așa, în primii doi ani de la interdicția ilegală și abuzivă dictată de primarul Robu, PLT a amendat 1.847 de bicicliști total nevinovați la Timișoara, așa cum ne-a confirmat chiar el, milițianu’ Cojan, în data de 25.10.2017 – vezi aici adresa PLT raspuns 2017 amenzi biciclete.

Doar ca milițianu’ Cojan sau minte cu nerușinare sau nu are habar ce se întâmplă în căprăria lui, pentru că un an mai târziu, în data de 11.11.2018, același milițian Cojan ne-a comunicat un număr total de amenzi cu mult mai mic decât era cu un an înainte, și anume doar 1.517 de bicicliști amendați în 3 ani, față de 1.847 în 2 ani – vezi aici adresa PLT răspuns 2018 amenzi biciclete.

În plus, nici milițianu’ Cojan se pare că NU are o hotărâre scrisă în baza căreia le ordonă boacterilor lui să vâneze bicicliștii, așa cum reiese din refuzul acestuia de a ne pune la dispoziție o copie a documentului ce stabilește interdicția și în baza căreia PLT aplică amenzi – vezi aici adresa Răspuns la sesizare Politia Locala Timișoara.

Comisia se desființează pe motiv de nelegalitate – amenzile continuă

Colac peste pupăză, în anul 2018 și după o acțiune în instanță cu IPJ Timiș, comisia de circulație e desființată de Robu după o sesizare primită de la Poliția Rutieră care-i atrage atenția că deciziile comisiei „nu respecta prevederile legale„. Ca urmare a sesizării, Robu a emis dispoziția ”secretă” de primar cu nr. 1121 din 20.09.2018 ce NU apare pe site-ul primăriei, iar copia ei ne-a fost refuzată în mod repetat de către ”aparatu lui de specialitate”… ceea ce ne face să credem că ceva-i putred rău de tot în primărie – vezi aici Dispoziție LIPSA de primar nr. 1121/20.09.2018.

Pe cale de consecință, prin desființarea comisiei trebuiau retrase și avizele acordate, care avize, în mod implicit, sunt la fel de nelegale ca și comisia ce le-a emis. Dar bineînțeles că nici acest detaliu de ordin legal nu l-a deranjat pe primarul-inculpat-penal Nicolae Robu, iar bicicliștii sunt în continuare victime, vânați de PLT – vezi aici știrea desființării comisiei.

Justiția mușamalizează abuzuri și ilegalități flagrante în plină desfășurare

Există doar două categorii de oameni ce nu văd natura penală a acestei povești sinistre, și a multor altele, la fel de sinistre și chiar soldate cu MORȚI – vezi ”Poarta Ucigașă” sau Nou născut plus încă un copil si mama lui otrăviți de firma de deratizare – alți 45 de copii și adulți spitalizați – ce se derulează zilnic în Timișoara capitală culturală european-feudală de Secol XXI:

  • analfabeții funcționali – care în RO domină populația în procent de 45%, conform ultimelor statistici ce ne plasează pe locu 1 în Europa la prostie – și care au obosit să citească aceste rânduri deja pe la momentul filmului…

și

  • procurorii CORUPȚI conduși de Chivu Claudia Irina – șefa Parchetului Judecătoriei (recent salvată în dosarul 19-5217, din nou de Lucian Netejoru – șeful Inspecției Judiciare -foto drepta sus), ce dorm la pachet cu procurorii CORUPȚI conduși de Lavinia Macovei – șefa DNA Timișoara, care, prin complicitatea lor cu infractorii, ne plasează tot pe locul 1 în Europa la corupție – și pe care nu-i interesează ce citesc, decât dacă e promisiunea unor pensii speciale când ei, prin ceea ce fac, nu-și justifică nici măcar salariul minim pe economie.

Atât procurorii conduși de madam Chivu – șefa Parchetului Judecătoriei, cât și procurorii  conduși de madam Macovei – șefa DNA Timișoara, tergiversează sau clasează abuziv și ilegal absolut toate dosarele legate de corupția din interiorul primăriei lui Nicolae Robu, ignorând complet zecile de mii de pagini cu probe ce însoțesc sutele de denunțuri și care demonstrează fără nici un dubiu faptul că Timișoara este jefuită și distrusă sistematic de un Grup Infracțional Organizat condus chiar din primărie. Despre asta am tot scris și eu și o droaie de alte publicații locale și naționale, dar degeaba, până acum. Vezi aici câteva titluri:

Toate acestea, și multe altele, conțin probe ce demască complicitatea procurorilor corupți de la Timișoara cu mafia din primărie… dar cine să le vadă? Inspecția Judiciară…? Procurorul General…? DNA București…?

CONCLUZIA

Șefa Parchetului Judecătoriei Timișoara, Chivu Claudia Irina, a fost reclamată la Inspecția Judiciară de zeci de ori – atât de colegii procurori, cât și de avocați sau cetățenii înșelați și prejudiciați de acest cancer al justiției. Madam Chivu are performanțe uluitoare la condamnat hoți de pătrunjel sau adolescenți ce au condus un scooter fără permis de conducere – dar NU a trimis vreodată în instanță o crimă gravă comisă de complicii ei – șefi în primărie sau așa ziși ”afaceriști” conectați la bugetul public prin șmecheririle ”liberale” ale soțului – Chivu Vasile.

La fel și Procurorii Gavra Codrin, Dolcu Lucian sau Lavinia Macovei de la DNA Timișoara au fost reclamați la structurile centrale de control judiciar pentru obstrucționarea justiției și complicitate cu infractorii, dar continuă să claseze dosarele grele de corupție și să-i favorizeze pe infractorii lăsați moștenire de nea Jean Cojocari și instituționalizați acum în jurul primarului Nicolae Robu, ambii inculpați penal pentru fapte de mare corupție de DNA București – nu Timișoara…! – vezi aici comunicatul DNA București.

În condițiile de mai sus, orice om sănătos la cap și-ar pune niște întrebări, ca de ex.:

  • Cum e posibil că la Timișoara a activat – timp de 20 de ani – un grup infracțional organizat ce a vândut orașul clanurilor de țigani, fără ca procurorii de la DNA Timișoara sau Parchetul Judecătoriei să fi trimis în instanță măcar un (1) singur inculpat din primărie…?!?
  • Cum e posibil că la Timișoara un grup infracțional organizat de primar și Poliția Locală continuă să escrocheze zilnic mii de cetățeni în fix centrul orașului, fără ca procurorii DNA Timișoara sau Parchetul Judecătoriei să miște un deget, în condițiile în care plângerea la adresa infractorilor a fost înregistrată încă din data de 14.06.2019 direct la București…?!?  – vezi aici Răspuns plângere penala Pol Loc TM_ PICCJ_6909-2019

Până când Inspecția JudiciarăProcurorul General… DNA București… sau Președintele României – care ne garantează din vorbe că ”statul RO există și funcționează conform Constituției – vor răspunde la întrebările de mai sus, vă întreb pe voi dacă…

Vă place <România ”normală”> în care trăim… după 5 ani de <România lucrului bine făcut> și de <Lege. Nu hoție>…?

Ce facem…? Emigrăm, sau punem mâna pe barde, coase și topor și ne facem singuri curățenie în ogradă…?

Nota editorului: Acest articol prezintă opinia autorului, nu a publicației. Pentrutimisoara.ro încurajează exprimarea liberă, timișorenii au ocazia să se înregistreze pe site folosind link-ul înregistrare din partea de sus și să publice articole în care își exprimă opinii, nemulțumiri, sau chiar sesizări. Pentrutimisoara.ro a inițiat acest proiect pentru ca vocea cetățenilor să fie auzită, dar nu răspunde pentru conținutul articolelor autorilor săi. Vezi mai multe aici