Aeroportul International „Traian Vuia” din Timișoara găzduiește expoziția Expose Young Architects. Evenimentul, aflat la cea de-a treia ediție, este unul dedicat promovării tinerilor absolvenți ai Facultății de Arhitectură din Timișoara, promoția 2014 și constă într-o expoziție cu extrase din proiectele lor de diplomă sau dizertație.

Inițiativa pornește din dorința de a apropia publicul de domeniile Arhitecturii și Urbanismului și este motivată de convingerea că dialogul cultural poate fi facilitat prin crearea de oportunități cu expunere la scară largă.

Lucrările vor fi afișate până în 20 iunie  în cadrul Aeroportului Internațional „Traian Vuia”, astfel încât publicul larg va avea posibilitatea să cunoască proiectele și să aleagă lucrarea preferată și arhitectul căruia să îi acorde votul. Sub îndemnul “Fă diferența și apreciază calitatea! – Make the difference and embrace quality!”, proiectele expuse așteaptă voturile tuturor, pentru a fi premiate!

Expoziția se va finaliza cu Gala de Premiere EYA 2014, eveniment ce va avea loc la Casa Artelor – Direcția Județeană pentru Cultură Timiș, vineri 20 iunie de la ora 20.

Evenimentul este derulat în colaborare cu Direcția Județeană pentru Cultură Timiș și Asociația Expose Architecture. 

EYA_Aeroport (2)        EYA_Aeroport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.