Te-ai săturat de mizerie, hoție, incompetență și corupție…? Dacă da, atunci ajută-i pe candidații independenți și partidele nou formate și curate din orașul tău… să intre în cursa pentru alegerile locale. Treci peste oroarea pe care ți-o provoacă cuvântul ”politică” sau ”partid” și ajuta-i pe cei care se implică în schimbarea orașului tău – cu o simplă semnătură – pentru ca ei să te ajute să scapi de mizerie, incompetență și corupție!

Dacă TU nu faci asta acum, cei care au făcut din RO cea mai coruptă și săracă tară din UE, câștigă din nou!

Vino Sambătă 16 Aprilie de la ora 4:00 pm și Duminica – toata ziua, la Monumentul din fața Catedralei și semnează listele de susținere pentru toate PARTIDELE și candidații INDEPENDENȚI ce te așteaptă acolo.

NOTĂ pentru PNL Timiș: Sunteți bineveniți la locul stabilit, cu condiția ca Nicolae Robu sa vina să-și strângă singur semnăturile de susținere de la cetățeni, la fel cum vin toți ceilalți candidați care nu beneficiază de servitori…! De asemenea, angajații primăriei sunt și ei bineveniți, iar practicile de intimidare ca cel descris AICI, dacă sunt dovedite, vor fi trimise spre cercetare instituțiilor abilitate!

ATENȚIE CETĂȚENI:

1. Acesta NU este votul tău. Este un simplu acord fără de care nimeni nu poate candida… conform legilor RO… și fără de care, tu nu vei avea OPTIUNEA SĂ ALEGI in 5 Iunie și vei trăi în continuare aceeași minciună pe care o trăiești de 26 de ani!

2. În plus, această organizare este o dovadă de democrație și de respect pentru timpul tău și al candidaților, și vă scutește de goana stradală unii după alții pentru semnături. 

Dacă vrei o schimbare, deranjează-te ACUM pentru ca în 5 Iunie să ai dreptul să votezi – durează 2 minute. Dacă nu, suferă mai departe încă 4 ani…! Alegerea îți aparține!

Nota editorului: Acest articol prezintă opinia autorului, nu a publicației. Pentrutimisoara.ro încurajează exprimarea liberă, timișorenii au ocazia să se înregistreze pe site folosind link-ul înregistrare din partea de sus și să publice articole în care își exprimă opinii, nemulțumiri, sau chiar sesizări. Pentrutimisoara.ro a inițiat acest proiect pentru ca vocea cetățenilor să fie auzită, dar nu răspunde pentru conținutul articolelor autorilor săi. Vezi mai multe aici

2 COMENTARII

  1. E adevarat ca nu o sa stim cu cine sa votam. PNL-ul nu are un candidat ptea credibil ca va face lucruri bune pentru romani iar PSD-ul sta mai mult la DNA ca PNL nu incape pe usa se va produce o busculada cind dosarele lor vor fi puse pe masa

    • Nu cred ca actualii candidati din parte PSD la conducerea primariei Timisoara si CJT sunt „mai mult pe la DNA” asa cum zici tu.Nu trebe sa punem toata lumea in aceeasi oala.
      Eu personal ii sustin pe ambii candidati din partea PSD , Florin Birsastianu-primaria Timisoara si Sorin Grindeanu la CJT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.