Situație neașteptată pentru Nicolae Robu! În timpul unei vizite pe șantierele din oraș, împreună cu jurnalisșii, primarul Timișoarei a avut parte de un „circ fără bani”. Avocata Carmen Obârșanu l-a acuzat că permite funcționarea fabricii Continental în Timisoara, care poluează urbea.

Aceasta este cunoscută pentru modul în care îl abordează de fiecare dată pe edil, pe diverse teme. Luat prin surprindere, Nicolae Robu i-a spus că nu el a adus uzina în oraș, moment în care Carmen Obârșanu a răbufnit.

„Nu l-ați adus, dar îl întrețineți. Sunteți un criminal, asta sunteți, alături de Ciuhandu! Mor oamenii, știți câte cazuri de cancer sunt? Râdeți de viața oamenilor. Viața e înainte de toate. Să vă rușine că nu vă interesează viața oamenilor”, a spus avocatul.

Edilul i-a replicat: „Dacă mi-ar spune lucrurile acestea un simplu cetățean, m-ar durea, dar când le spune Carmen Obârșanu, cunoscută ca unul din cei mai mari circari din oraș…”.

De cealaltă parte, avocata a izbucnit: „Circar sunteți dumneavoastră! Știți să jigniți și să omorâți oameni! Nu vă interesează că nenorociți oamenii. O să fac plângere penală pentru atitudinea pe care o manifestați. Sunteți de o nesimțire crasă. Sunteți cinic, obsesiv! Ăsta nu se mai poate numi primar!”.

Nicolae Robu a spus că de fapt supărările avocatei se trag de altundeva şi nu au legătura cu sănătatea timişorenilor. De la faptul că ar fi dispus renunţarea la serviciile ei pe vremea când era rector al Universităţii Politehnica. „Eu am dat-o afară de la Politehnică pentru că a pierdut toate procesele. Această cetățeancă a reprezentat Universitatea Politehnica, din păcate, în justiție”, a declarat edilul.

Carmen Obârşanu a explicat că n-a dat-o nimeni afară, ci că i-a expirat contractul. „Serios? M-ați dat afară? Arătați dispoziția! Cum să mă dați afară? Eu sunt privat. Contractul meu a expirat. Nu am fost angajată”, a spus avocata. „Și care rector v-a încetat contractul?”, a afirmat Nicolae Robu.

Carmen Obârşanu  susține  că edilul are ceva împotriva ei pentru că i-a refuzat un serviciu personal pe vremea când era la Politehnică şi încasa bani de la instituţie.

„Când ați cumpărat apartamentul și mi-ați cerut să vă fac servicii plătită fiind de Politehnică? Când am plecat în concediu și mi-ați cerut să merg la notar să fac niște verificări ale actelor de vânzare-cumpărare, nu cumva de acolo este ura dumneavoastră față de mine? După 2001 nu v-ați cumpărat un apartament? Ura dumneavoastră nu este cumva pentru că nu m-am dus să vă verific actele, fiind plătită de universitate?”, l-a întrebat avocata.

Primarul a concluzionat că avocata aberează.

„Apartament privat am cumpărat, găsit la imobiliare. Ce legătură aveți dumneavoastră cu el? Această cetățeancă a reprezentat Universitatea Politehnica, din păcate, în justiție și a pierdut toate procesele și eu am dat-o afară. Vă vede toată lumea. Cine v-ar angaja ca avocat pe dumneavoastră, după ce vede ce manifestari aveți? Nu vă e rușine să veniți aici, cu toate aberațiile pe care le debitați? Chiar nu vă e rușine? Toate au o limită”, a spus Nicolae Robu.

Cât despre activitatea Continental, edilul spune că fabrica a fost autorizată să funcţioneze în Timişoara şi că, în ciuda mirosurilor reclamate, se încadrează în parametrii impuşi de Uniunea Europeană.

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.