În cursul zilei de ieri, poliţiştii rutieri au acţionat, pe raza judeţului Timiş, în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, aplicând peste 200 de sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi. Au fost reţinute 43 de permise de conducere.

La data de 02 septembrie a.c., poliţiştii Serviciului Rutier au acţionat, pe raza întregului judeţ, în scopul prevenirii accidentelor rutiere şi impunerii respectării regulilor de circulaţie tuturor participanţilor la trafic.

Astfel, au fost utilizate toate aparatele radar din dotarea Serviciului Rutier, pe principalele artere din judeţ, pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă normele legale privind viteza de deplasare şi regulile privind efectuarea manevrei de depăşire.

Totodată, poliţiştii au utilizat un echipament de ultimă generaţie, un cinemometru laser LTI 20/20 TruCAM, care poate înregistra viteza de deplasare a unui autovehicul de la o distanţă maximă de 1200 de metri, folosind unde laser.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat 218 sancţiuni contravenţionale, dintre care 100 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 26 pentru efectuarea neregulamentară a manevrei de depăşire.

Valoarea totală a sancţiunilor se ridică la aproximativ 100.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.