“Verde pentru Biciclete” organizează duminică, 27 august 2015, cea de-a șasea tură ciclistă bănăţeană marca VpB din acest an. Această ultimă tură este realizată împreună cu Direcția de Sănătate Publică Timiș.

Punctul de întâlnire pentru plecarea în tură este Casa Verde pentru Biciclete (Platforma Timco), la ora 10:30. Toți bicicliștii sunt invitați de la ora 11:00 pe traseul: Platforma Timco – Calea Circumvalatiunii – Bd. Republicii – Bd. Regele Ferdinand 1 – Bd. V. Parvan – Str Cluj – Str. Aries – Bd. Dr Iosif Bulbuca – sens AEM – Str. Venus – Calea Urseni – Urseni – Uliuc – Lunca Timișului – dig – Șag – Lunca Timișului – popas Complex Flonta (Giroc). Lungimea traseului este de aproximativ 60  km, durata de parcurgere fiind de aproximativ 5 ore. În timpul turei, se vor face popasuri de regrupare precum şi de realimentare cu apă şi mâncare, după caz.

Este un traseu accesibil doar bicicletelor mountainbike corespunzător echipate şi se recomandă purtarea căştii de protectie şi/sau a vestei reflectorizante. Participanții sunt rugați să aibă la purtător obligatoriu camere de bicicletă de schimb, pălării/șepci și protecție solară.

Mai multe detalii se pot afla la numărul de telefon: 0741505463, persoană de contact: Daniel Mărgăuan, coordonator tură.

Această tură bănățeană este ultima dintr-o serie de 6 care au avut loc în acest an, turele cicliste bănățene fiind deja tradiționale în cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete”, primele de acest gen desfășurându-se în 2009. Scopul  este de încuraja mișcarea în aer liber, de face cunoscute împrejurimile verzi ale Timişoarei şi de a petrece timp de calitate, bucurându-ne de natură şi de o plimbare pe bicicletă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.