La expirarea unui an din mandatul primarului Nicolae Robu, Alin Popoviciu, deputat PDL a realizat un bilant al zilelor in care edilul a lipsit din primarie si al orelor petrecute, zilnic, cu ziaristii. Potrivit calculelor acestuia, Nicolae Robu a lipsit 66 de zile, pe parcursul unui an de mandat, iar suma cheltuita cu transportul in strainatate s-ar ridica la 271000 lei.
Reactia primarului nu a intarziat sa apara, desi, zilele acestea se afla in delegatie, in Barcelona. Printr-un SMS, edilul ii raspunde deputatului ca isi petrece timpul la primarie, zilnic, de dimineata si pana seara si ca daca lipseste, nu lipseste in interes personal.

"D-le Popoviciu, va stiam nemernic si nesimtit, dar nu-mi puteam inchipui ca nemernicia si nesimtirea cuiva poate merge atat de departe. Eu n-am lipsit nicio ora din Primarie in interes personal, mai mult, eu muncesc zilnic nu doar 8 ore, ci de dimineata pana seara, inclusiv in multe din weekend-uri. Eu am facut prin munca mea cinstita o multime de lucruri pt Timisoara, in timp ce dv sunteti o rusine!"
Deputatul Alin Popoviciu aminteste edilului, tot prin SMS, ca rolul opozitiei este de a semnala toate derapajele puterii si de a trage un semnal de alarma, de fiecare data cand sunt sesizate excese.

"Domnule primar, cu tot respectul pe care vi-l port, trebuie sa va amintesc faptul ca rolul meu, ca reprezentant al opozitiei, este de a semnala toate derapajele puterii si de a trage un semnal de alarma de fiecare data cand faceti excese. Informatiile pe care le-am facut publice astazi provin de la angajatii primariei si v-am dat ocazia, prin cererea pe 544, sa ma contraziceti cu un raspuns oficial. Ne-am obisnuit deja sa ne considerati nesimtiti si nemernici pe toti cei care va contrazicem. Limbajul va descalifica, domnule primar! Amenintarile nu ma sperie nici pe mine si sunt convins ca nici pe timisorenii care indraznesc nu nu fie de acord cu dvs, dimpotriva, ma fac sa fiu mult mai atent la tot ce faceti ca primar!"
Duelul SMS-urilor a fost facut public de catre Alin Popoviciu, considerand ca limbajul folosit de Nicolae Robu este unul care il descalifica.
Edilul a trimis si el, presei, mesajul complet pe care, i l-a transmis deputatului.

"D-le deputat Popoviciu, dv. n-ati avut, nu aveti si nu veti avea niciodata notiunea de respect. Dv. n-aveti niciun drept sa vorbiti in numele timisorenilor, ci cel mult in numele unui numar foarte redus de timisoreni care, nu exclud, se pot simti reprezentati de unul ca dv. Timisorenii cei multi au fost, sunt si vor fi de partea mea, d-le deputat, pt ca ei sunt cinstiti si corecti ca mine, muncesc mult ca mine si apreciaza realizarile multe si importante obtinute de mine pt Timisoara, atat ca Rector, cat si ca Primar. Si inca ceva: eu nu amenint niciodata pe nimeni, nici macar pe unul ca dv si asta o stie o lume-ntreaga. Eu sunt un om pasnic, care am facut performanta in tot ce m-am implicat si oricat v-ati coaliza tot felul de terchea-berchea impotriva mea, nu veti avea nicio sansa sa-i pacaliti pe timisoreni, felul lor de a fi fiind total diferit de al dv".

Carmen Prota

Category: News & Politics
Uploaded by: SocialMedia9 .
Hosted:

Articolul precedentUnde depozitam deseurile din constructii ?
Articolul următor300 de locuri de munca noi pentru judetul Timis !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.