Campania „Help25” va organiza cea de-a doua ediţie a evenimentului caritabil “Dovleacul Roz”,  care va avea loc  pe 30 octombrie, de la ora 1900, la Yacht Club (Restaurant Flora).

Ca şi anul trecut, vă vor aștepta peste 150 de dovleci, nu galbeni, nu cu dinți, nu înspăimântători, ci rozi, frumoși împodobiți şi ornaţi de către artişti plastici.

De la ora 20.00 se va desfășura o licitație în scop caritabil, astfel fiecare participant la eveniment va avea posibilitatea să plece acasă cu unul dintre dovlecii-eroi, sprijinind, astfel,  Campania Help25.

Imediat după licitație, Trupa FM va susține un concert live. De asemenea, persoanele vor putea dona dovleci pentru aceasă cauză, iar asta îi va înscrie automat într-o tombolă, care le va aduce premii inedite.

Pe 1 octombrie 2013 Campania „Help25” a demarat pentru prima dată şi este destinată conştientizării şi informării cu privire la cancerul la sân, având ca principale obiective implementarea unui program de screening cu privire la această boală, precum şi strângerea de fonduri necesare achiziţionării unui mamograf pentru Asociaţia OncoHelp.

În cadrul acestui program de depistare precoce al cancerului la sân în primii doi ani, după desfășurarea primei ediții, 5.000 de femei cu venituri minime sau fără venit au beneficiat de mamografii gratuite.

Și modalitatea de taxare normală a mamografiilor, va susține proiectul, astfel, fiecare mamografie plătită va acoperi costul a două mamografii. A doua va fi oferită femeilor care nu au destui bani să-și permită un asemena consult.

Încă de la început, Help25 are două obiective principale: strângerea sumei de 200.000 de euro, ce va servi la achiziţionarea unui mamograf performant şi pregătirea infrastructurii tehnice necesare implementării și derulării Programului de Depistare Precoce al Cancerului de Sân.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.