Sondaj fals Nicolae Robu

Nicolae Robu împreună cu Dan Diaconu și-au făcut site de sondaje unde rezultatele sunt … cum vor ei. Bineînțeles, timișorenii pot vota și ei cum vor, fiindcă primarul și viceprimarul liberal au lăsat mai multe opțiuni, dar ultimul cuvânt la rezultatul sondajului îi revine primarului care taie tot ceea ce nu este corect, pentru a avea rezultate după cum vrea el.

În final, rezultatele care par „neconforme” sunt ajustate de o mână din spatele site-ului liberal, care este  înregistrat pe firma viceprimarului, Dan Diaconu. Robu și Diaconu au terminat amândoi facultatea de calculatoare și sunt pricepuți la software și cifre, fiind amândoi ingineri.

Website-ul sondaje-tm.ro, căci despre el este vorba, apare înregistrat pe firma Monday Media SRL, firma viceprimarului PNL-ist.

Am încercat să votăm și noi altceva decât formațiunea PNL, dar surpriză, după vot nu s-a înregistrat nimic sau a fost scos votul nostru.

Sondajul consta în întrebarea “Cu ce partid veți vota în 25.05.2014?”, unde apare pe primul loc, după ajustările de rigoare, PNL, partidul primarului.

Nicolae Robu recunoaște într-o postare pe facebook că modifică rezultatul final al sondajului, pe care în final îl echivalează cu un pariu al său. Ca să nu pară un scor „obraznic”, mai explică și de ce PSD obține, pe site-ul viceprimarului PNL-ist, 6.7% față de PNL care are 43.04%. “Rugăm simpatizanţii PNŢCD să nu mai încerce să corupă sistemul de vot. Nu de alta, dar şi dacă ar reuşi, peste o săptămână vine momentul adevărului…
Evident, nu ne aşteptăm ca scorurile la votul propriu-zis să fie cele de mai sus, pentru că la vot vin cetăţeni dintr-un spectru de polulaţie mult mai larg decât cel al utilizatorilor de Internet (evident: PSD n-are cum să ia atât de puţin, dar pe on-line PSD n-a stat niciodată bine, exceptând când s-a putut trişa). Dar, pun pariu că ordinea se păstrează” scrie primarul pe facebook.

Un alt lucru care dovedește falsul acestui sondaj a fost surprins de noi, chiar înainte de a posta primarul pe facebook rezultatul. În poza din articol se vede că PNȚCD avea 12 voturi, iar după ce a comunicat primarul voturile, mai avea 4.

Sondajul este o pierdere de timp, fiind nereal. Dovada în materialul video de mai jos.

Video: http://goo.gl/gJqpNK

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.