Conform strategiei stabilite, Forta Civica se indreapta spre legalitatea politica la nivel local. Astfel , luni, 8 iulie,reprezentantii formatiunii au anuntat infiintarea a doua noi organizatii, cea de seniori si cea a persoanelor cu dizabilitati.
Organizatia de Seniori are deocamdata doar 15 membrii si este condusa de catre Balog Hugo, iar Organizatia Persoanelor cu Dizabilitati, formata din 3 membrii, este condusa de catre Ioana Olaru.

Presedintele Fortei Civice Timis, Andrei Vacaru a precizat presei nemultumirile legate de Primaria Timisoarei, care conform solicitarii inaintate, inca din luna ianuarie a acestui an, prin care se solicita un sediu de partid, nu a rezolvat aceasta problem a.

Conform legii 334 din 2006, Primaria trebuia sa puna la dispozitia partidului un sediu, in termen de 90 de zile, de la depunerea solicitarii. Pe cale de consecinta, nerezolvarea solicitarii a dus la depunerea unei plangeri prealabile, din partea formatiunii politice Forta Civica.

Pe fundalul nemultumirilor existente au mai fost mentionate si constructia noului corp a spitalului de copii "Luis Turcanu", dar si campania " Da Reusim".

Carmen Prota

Category: News & Politics
Uploaded by: SocialMedia9 .
Hosted:

Articolul precedent144 de ani de la prima calatorie cu tramvaiul
Articolul următorPropaganda conform careia primaria a platit un million de euro pentru Acvariu este FALSA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.