Polițiștii de frontieră timișeni au descoperit în acest weekend doi cetățeni sârbi conducând autoturisme Skoda Fabia, ce figurau în bazele de date ca fiind furate din Slovacia, respectiv Cehia.

Astfel, în data de 03.08.2014, la Punctul de Trecere a Frontierei Stamora-Moraviţa, respectiv Punctul de Trecere a Frontierei Jimbolia, au fost prinși doi cetăţeii sârbi, Marija M. în vârstă de 40 ani şi Slobodan R., în vârstă de 24 ani, ambii conducând autoturisme furate marca “Skoda Fabia”.

Autoturismele figurau în baza de date a Interpol ca fiind furate din Slovacia(din anul 2001 ), respectiv Cehia(din anul 2007).

Persoanele în cauză au declarat faptul că au cumpărat autoturismele de la cetăţeni sârbi şi că nu ştiau că acestea erau furate.  Autoturismele au fost transportate la sediile Sectoarelor Poliţiei de Frontieră şi au fost indisponibilizate în vederea confiscării.

Pe numele celor doi cetăţeni sârbi au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.