De foarte multe ori tinerii sub imperiul teribilismului recurg la fapte care depășesc orice limite. Astfel că, pentru ași demonstra ce “cool” sunt, doi tineri, în această dimineață, au dat foc unui scaun dintr-un tramvai care circula pe linia 9.

Ocupanții mijlocului de transport în comun s-au sesizat imediat și au reușit să stingă scaunul aprins de cei doi tineri certați cu bunul simț.

Între timp vatmanul, care a fost înștiințat în legătură cu ceea ce s-a întâmplat în tramvai, a anunțat Poliția Municipală, cei doi fiind reținuți pentru fapta comisă.

Datorită puternicului miros de ars și de fum existent în tramvai a fost necesar ca acesta să fie retras din circulație provocând astfel nedorite întârzieri pe linia tramvaiului 9.

RATT face apel pe acestă cale către toţi călătorii de bunăcuviinţă să informeze şoferii sau vatmanii când asistă la astfel de acte de vandalizare în interiorul mijloacelor de transport în comun, pentru a putea interveni sau, dacă este cazul, să anunţe organele abilitate.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.