atac dur Nicolae Robu

Procurorii DNA au solicitat astăzi documente care vizează contracte din administrația Robu. Este vorba despre schimbul de terenuri pentru fostul „acvariu” din centrul orașului și de contractul pentru spațiile verzi.

Procurorii verifică modul cum au fost atribuite licitațiile pentru spații verzi și schimbul de terenuri, în urma unor plângeri trimise către DNA.

Nicolae Robu, este liniștit în privința verificărilor, deoarece în cazul în care vor fi găsite nereguli vor răspunde cei care au semnat. În astfel de situații poate fi atrasă și răspunderea consilierilor locali care au votat proiectele.

DNA-ul trebuie să îți facă datoria. Este vorba de acel control al Curții de Conturi referitor la spațiiile verzi și la schimbul între subpasaj și cele trei terenuri. Acuma e departe nu știu, eu am spus-o în repetate rânduri, eu răspund numai de mine. Dacă alții nu sunt corecți să dea socoteală, dar eu presupun că toată lumea a fost corectă. S-au purtat primele dicuții cu direcțiile de specialitate. Eu după câte știu nu ar trebui să se reprogrameze nimic” spune Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.