ioan-goia

Directorul RATT, Ioan Goia,  a găsit o nouă metodă de a păstra liniștea și ordinea în mijloacele de transport. În consecință a hotărât să dea o mână de ajutor polițiștilor locali, care datorită numărului insuficient de oameni nu reușesc să facă față și acestei misiuni.

Inițiativa nu este una rea, însă personalul trimis de Goia să facă verificări în mijloacele de transport purtau arme. Această acțiune fără precedent în orașul nostru nu l-a lăsat nepăsător pe primar, care a reușit “să-l răzgândească” pe temerarul director. În consecință decizia de a trimite oameni înarmați în mijloacele de transport în comun i-a aparținut în întregime domnului Goia, care chiar a făcut precizări în legătură cu aceste modificări, zilele trecute. Din fericire acțiunea sa nu este aprobată de edilul orașului, care a ținut să precizeze în mod repetat dezacordul cu această inițiativă.

“ Nu este cazul de așa ceva, nu s-a ajuns ca în Timișoara să se meargă în mijlocele de transport în comun cu armamentul din dotare. Chiar dacă ne supără anumite aspecte, asta nu înseamnă că este nevoie să se poarte arma. Excesul de zel l-a făcut pe Goia să trimită oameni înarmați pe mijloacele de transport în comun”, precizează Nicolae Robu.

4 COMENTARII

  1. pe bune? a trimis oameni inarmati? i-ati vazut voi, sau chiar sunteti tembeli? Idiotu’ de Goia a propus ca acei controlori sa fie dotati cu pistoale cu bile, nu i-a trimis ca nu are nimeni de-acasa pistoalele, ci trebuiesc cumparate. Mama da’ prostani sunteti! Cine dracu’ mai citeste exagerarile astea prostesti ale voastre? M-a mancat si pe mine degetul de pe mouse sa dau click pe link da-mi pare rau, am mai zis odata ca nu mai intru pe saitu vostru mincinos!

    • In primul rand limbajul dvs. lasa foarte mult de dorit. Arma cu bile sau nu tot arma se numeste. Si in ultimul rand nu vad unde este exagerarea. Poate reusiti dvs sa scrieti mai bine decat noi. O zi frumoasa si dvs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.