sms Nicolae Robu

Liderii formatiunilor politice reprezentate in Consiliul Local au primit ieri seara un SMS din partea edilului sef, Nicolae Robu. Prin intermediul acestuia, primarul isi instiinta aliatii despre decizia domniei sale de a incheia coloborarea cu viceprimarul orasului, Traian Stoia si solicita sprijin in cadrul Consiliului local, pentru inlaturarea acestuia , prin supunere la vot . Nicolae Robu il acuza pe Traian Stoia si organizatia PSD, de tentativa de influentare a procesului pe care il are cu ANI.

Publicam integral SMS-ul edilului sef catre liderii formatiunilor politice reprezentate in Consiliul Local.

“Stimati aliati,
Asa cum sunt convins ca ati aflat, astazi am anuntat ca nu mai pot continua colaborarea cu dl Viceprimar Stoia. Precizez din start ca dv, celorlalti, n-am absolut nimic a va reprosa, ba mai mult, va port toata stima si recunostinta pt modul impecabil in care am colaborat pana acum. Si, tot din start, sper sa colaboram la fel si in continuare. Pt Timisoara si pt Romania! Imi doresc o intalnire in care sa va pot explica tot ce s-a intamplat INCA DE LA INCEPUTUL MANDATULUI D-LUI VICEPRIMAR, dar mai ales din momentul in care dansul si cei pe care ii reprezinta au prins sperante ca vor influenta justitia si / sau Prefectul legat de procesul meu cu ANI.
Dl Viceprimar a actionat numai si numai discretionar, ocupandu-se de orice altceva, dar nu de prerogativele sale si neavand nicio eficienta. Punctul culminant a fost refuzul de a se conforma unor dispozitii de bun simt ale Primarului, transmis printr-o adresa din care citez cateva cuvinte: „Pana saptamana trecuta, prioritatile Primariei si ale Primarului erau prezentul si vitorul luminos al urbei noastre […]”. Cu un asemenea om, cu privire la care sunt de spus lucruri infinit mai grave, eu NU MAI POT LUCRA. Cu stima si loialitate pt alianta noastra, N. Robu”

ANI, il acuza pe edilul Timisoarei de faptul ca in perioada 2008-2012, ar fi ocupat atat functia de rector cat si de senator in parlamentul Romaniei. Potrivit purtatorului de cuvant al Agentiei Nationale de Integritate, Silviu Popa, in cazul in care procesul va fi castigat de catre ANI si se va da o sentinta definitiva si irevocabila, edilul Timisoarei poate fi revocat din functie de catre prefect. Si conform legii timp de 3 ani de zile, nu va mai avea dreptul de a mai exercita o functie sau o demnitate publica.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.