Catalin Tiuch

Fabrica de anvelope Continental a ajuns din nou subiect de dispută, în urma numeroaselor sesizări, care fac referire la mirosul insuportabil degajat în zona Pădurii Verzi și a comunelor din zona metropolitană a Timișoarei.

Întrucât indicele de poluare a crescut simțitor în ultima perioadă, iar mirosul s-a extins în tot orașul, în cursul zilei de ieri, deputatul PSD, Cătălin Tiuch, a făcut o adresă Ministerului Mediului și Schimbărilor Climatice, mai exact domnului ministru Attila Korodi, prin care aduce la cunoștință situația timișorenilor, care de ani de zile trebuie să suporte mirosul greu degajat de Continental.

În adresă sunt formulate succint 5 probleme esențiale cu care se confruntă Timișoara, din acest punct de vedere. În primul rând ar fi interesant de știut dacă au fost luate sau nu măsuri de către instituțiile aflate în subordinea ministerul condus de Korodi, și dacă da, care au fost acelea, dacă au fost aplicate amenzi, iar cel mai important aspect, dacă au fost plătite, se arată în adresa deputatului.

Alte puncte au făcut referire la planul ministerului pentru soluționarea acestor sesizări,  făcute de către cetățeni și reprezentanții locali, care este planul de management de mediu pentru zonele afectate, asta în cazul în care există unul, și nu în ultimul rând, dacă se are în vedere inițierea unui proiect european în vederea implementării unor politici de mediu.

În final Cătălin Tiuch a solicitat răspuns scris și oral.

Interpelare Tiuch – Continental

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.