PP DD

La nivelul central al partidului PP-DD a fost aprobată înființarea unor funcții de reprezentanți zonali, teritoriul României fiind împărțit în mai multe zone. Astfel, presedintelui filialei Timiș, Adrian Diaconu i-au fost repartizate trei județe din vestul țării, de care va fi direct răspunzător.

 „Voi încerca să extind modelul de lucru pe care l-am perpetuat la nivelul județului Timiș și asupra celorlalte județe. Aradul este, nu neapărat organizație slabă, fiind organizația de bază a președintelui partidului, doamnei Simona Man, dar este mai dificilă prin prisma faptului că Aradul este PDL-ist, iar mai nou USL a început să capete consistență să conteze, dacă nu contau deloc în județul Arad, acum au reușit să echilibreze balanța. Astfel, e nevoie de măsuri ferme și de organizare  „la sânge” ca să putem să ținem piept și să obținem un scor bun și în Arad. În județul Bihor au fost niște frământări și a fost schimbat președintele cu deputatul Ioan Culea, acesta din urmă plecând la UNPR. Astfel că organizația Bihor a rămas fără conducere, trebuie să refacem acolo organizația (…) Fiecare lider a primit cam trei – patru județe, nu neapărat pe structura regionalizării care urmează să se facă. Unui număr de 14-15 lideri li s-au dat sarcini de organizare în teritoriu pentru a ne prezenta serios și mai puternic la alegerile europarlamentare”, precizează Adrian Diaconu.

Vă reamintim că Adrian Diaconu este deputat în Parlamentul României, președintele filialei PP-DD Timiș, iar acum este și reprezentant zonal al partidului pe trei județe. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.