UPDATE-2: O prietenă a auzit o discuție la coafor între o pacientă aflată în tratament intens de estompare și șoferul ei – un anume Vasile, în care pacienta-i ordona lui Vasile să-l sune pe unu’ Chiș Culiță și să-i ordone să scoată pe apă la defilare… ”cel puțin alea două vaporette care merg”…

Dacă intuiția feminină nu ne înșeală, Lache Robu s-a ofuscat la acest articol și o să încerce să vă  prostească din nou cu vreo 2 vaporette defilate pe sub nas mâine Sâmbătă, la Bega Bulivar, chiar dacă nu-s în program… :)

–––––––––––––––––––––––––––––––––

UPDATE-1: Pentru cei care doriți să-l aplaudați frenetic pe Lache la deschiderea oficială, aceasta a fost reprogramată pentru Sâmbătă 3 Septembrie ora 18:00, nu se știe unde, că ”specialiștii” primăriei nu anunță asta în comunicat, dar bănuim că va avea loc față-n-față cu spatele Restaurantului Flora.

Despre vaporette tot nimic. Nici o schimbare… ele există, dar lipsesc cu desăvârșire.

–––––––––––––––––––––––––––––––––

Primăria marelui microb a anunțat în mare taină că vineri 2 Septembrie 2016 organizează festivalul Bega Bulevard și Cursa Rățuștelor. Din programul serbării, ajunsă una câmpenească cu mici, hamsii și bere pe mal și nimic interesant pe apă, lipsesc cele 7 VAPORETE noi nouțe și gata de casare pe care Bulibașă de Timișoara și le-a inaugurat deja de ziua lui… și care zac de atunci în paragină, legate de mal și păzite de Miliția lui Locală.

Cum e posibil așa ceva, când încă din 2012 când a fost făcut primar de Bojin și USL, la fiecare cuvântare de deschidere a Bega Bulevard primatul Nicolae Robu v-a promis ”vaporette” pe Bega? Iar acum, re-alesul în unanimitate cu 14,5% din voturile unor derutați, va cuvânta din nou la festivalul Bega Bulevard de mâine tot cu veșnica prosteală cu ”vom avea vaporette”?!? Asta în timp ce 7 vapoare ruginesc deja pe Bega și stau nefolosite de o vară întreagă…?!?

Vezi mai jos filmare de la petrecerea unde Robu și-a înscenat o lansare la apă fix de ziua lui și la care Decebal – primul sacrificat din flota de 7, a crăpat de emoție după ce l-a cărat cu pletele-n vânt pe ăl mai iubit fiu al orașului.

Dar de ce nu ”ne vom plimba cu vaporetto pe Bega” nici anul acesta?

Răspunsul oficial îl găsiți în DOCUMENTELE SECRETE ale primăriei lu’ Lache și anume ”Actul adițional la contractul de Finanțare 3524/29.06.2012” și ”Memoriul justificativ SC2016-15100/23.06.2016 cu explicarea cauzelor care au determinat întârzierea” … documente prin care Robu primar a cerut AMPOR (Autoritatea de Management a Programului Operational Regional) prelungirea termenului de punere în funcțiune a celor 7 vaporette pe motiv că… ATENȚIE… nu au reușit să cumpere BICICLETE și 2 MACARALE…!

Ce legătură are vaporetto cu bicicleta, o să vă întrebați? Absolut nici una, însă Robu trage de timp atât cât poate ca să evite publicarea eșecului și explicațiile către OLAF / DLAF / DNA despre cele 7 vaporette total inutile, după care UE o să vrea 10,000,000 euro înapoi de la timișorenii care l-au votat. La solicitarea noastră, primăria lui Lache cel ”transparent” refuză să facă publice documentele, pe motiv că … PMT Refuz Act Aditional vaporetto si PMT Raspuns Vaporette Nefunctionale.

Răspunsul neoficial însă vi-l dăm noi: Cele 7 vaporette sunt EXTREM de PERICULOASE pentru tot ce plutește pe Bega (inclusiv ELE împotriva LOR) și ar fi extrem de jenant pentru Robu să vă explice de ce fug copii în caiace din calea drăciilor, sau de ce se dau alea de mal una pe alta. În plus, cele 7 vapoare nu vor plimba pe nimeni niciodată… și asta o spun marinarii aduși de la Orșova și Drobeta Turnu-Severin și un CĂPITAN de la ANR (Autoritatea Navală Română) adus special ca să-i scoată la țărm pe Robu cu șaormeriile plutitoare, care au spus cu toții că transportul pe Bega NU VA FUNCȚIONA în halul în care l-au conceput Lache și gașca lui de ”specialiști” inepți.

Mai mult de atât, problemele create sunt cât se poate de complexe și de PENALE și datează încă de la începuturile așa-zisului ”proiect”, când:

Chisculita

– Chis Culiță a conceput o imbecilitate monumentală în stil propriu, n-a fost nimeni să-l oprească, a falsificat datele de transport ca să obțină fonduri de la UE pentru reabilitarea malurilor Begăi,  justificând în mod FRAUDULOS necesarul de 7 vaporette a câte 50 de pasageri fiecare, pe un canal ce nu suportă nici măcar două…

– mai târziu ”iluminații” ăștia au cerut o reducere de la 7 vapoare la 2 (zice Lache), însă AMPOR în numele UE a zis… ”NU, v-ați angajat la 7 ca să vă dăm 10 milioane de euro, 7 să fie…”.

Barboi.jpg– Alexandru Bărboi a falsificat în calcule viteza de navigație a vaporettelor pe Bega la 25 km/h (când viteza legala e de max. 10 km/h), ca să justifice un timp de transport rezonabil, dar care în realitate este total ireal…

– tot Capitanul Barboi a făcut șmenurile cu firma Spat Yard și le-a ”netezit” calea prin hățișul de autorizații și permise ce cădeau in sarcina ANR și în care s-au împotmolit celelalte firme …
Junie.jpgMagdalena-Nicoara.jpg

– Aurelia Junie și Magdalena Nicoară au întârziat licitația astfel încât a devenit imposibil pentru orice firmă onestă să livreze 7 vapoare în termenul rămas, cu excepția firmei ”AGREATE” de primărie și promovată de ‘captan’ Bărboi – aceeași Spat Yard…

Și totul a culminat cu marele final, în care …

Foto Lucian Enasoni matroana

primadona Nicolae Robu a cântat, a dispus falsificarea contractului de furnizare și le-a făcut cadou – doar celor de la Spat Yard – încă 6 luni pentru livrarea celor 7 vapoare, plus o scutire de penalitățile cu care au fost amenințate celelalte firme…!

Și uite așa a reușit Lache Robu, această slugă de Dâmbovița ce a dat Timișoara pe mana oricui vrea să o jefuiască, să mai stoarcă 2 milioane de EURO din bugetul orașului pentru o fantasmagorie imbecilă și fără absolut nici o utilitate, la fel ca absolut toate celelalte așa-zise ”proiecte” emanate de geniul estompat al mitomanului ce conduce Timișoara.

Foto: Lucian Enasoni

Acum așteptam să se trezească cei de la DNA Timișoara și să ne demonstreze că infractorul Nicolae Robu și gașca lui de complici sunt la fel de egali în fața legii ca și restul găinarilor pe care-i cercetează.

Îi mulțumim doamnei Laura Codruța Koveși pentru telefonul pe care o să-l dea la DNA Timișoara ca să-i trezească și ca să le arate ușa de intrare în cea mai coruptă instituție din oraș – Primăria lui Nicolae Robu.

În rest, distracție plăcută timișorenilor care se vor înghesui la circul și pâinea de mâine și nu vă jenați să-l tratați pe Lache Robu așa cum merită – ca pe un infractor ordinar, mitoman și parșiv ce v-a distrus orașul.

Nota editorului: Acest articol prezintă opinia autorului, nu a publicației. Pentrutimisoara.ro încurajează exprimarea liberă, timișorenii au ocazia să se înregistreze pe site folosind link-ul înregistrare din partea de sus și să publice articole în care își exprimă opinii, nemulțumiri, sau chiar sesizări. Pentrutimisoara.ro a inițiat acest proiect pentru ca vocea cetățenilor să fie auzită, dar nu răspunde pentru conținutul articolelor autorilor săi. Vezi mai multe aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.