Iliescu a început să distrugă România în 1990 cu sprijinul a peste 80% din populație și o hoardă de mineri înarmați cu bâte, ce au zdrobit creierul tinerei generații și pe cei ce au refuzat să se supună. Ce am învățat din asta…? Fix exact nimic…! 

Acum, în 2016, Nicolae ROBU distruge Timișoara și zdrobește spiritul tinerei generații – dar nu cu toporul, ca minerii… pentru că Robu e ”profesor, doctor, rector, etc.”… el le dă tinerilor o educație perfidă și degenerată, el promovează parveniții, non-valorile, lingăii, supușii… și suprimă decența, integritatea și onoarea. Parveniții, studenții umili purtători de umbrelă și lipitorii de afișe sunt angajați de Robu consilieri personali… unul e chiar City Manager la nici 26 de ani… alții mulți sunt ”specialiști” prin Primărie și Consilii de Administrație la RATT, RETIM și COLTERM – regii falimentare ce seacă bugetul orașului…! Aceste metode prin care Robu corupe tânăra generație sunt cu mult mai perverse și imorale chiar și decât mineri lui Iliescu.

”Cine nu are memoria istoriei, riscă să o repete”… chiar la Timișoara.

La fel ca și Iliescu acum 26 de ani, ROBU vă intoxică cu URĂ împotriva oponenților politici și a celor ce nu i se supun și vă manipulează cu exact aceleași metode meschine din anii ’90. El și-a transformat partidul într-o sectă personală care-l ridică-n slavi pe el și realizările lui… în rest, nimic nu mai contează. Cu această sectă Robu se prezintă acum în fața timișenilor fără mesaje pozitive… fără programe viabile… și fără o propunere concretă de guvernare (în afara promisiunii că lasă țara pe mâna lui Cioloș). Mai mult de atât, acest parvenit ipocrit blamează ”viniturile” pentru dezastrul din oraș și – Robu, care este chiar el o vinitură, vă cere să votați ”viniturile” aduse de el din Tecuci, pentru că secta lui nu are nici măcar un candidat onorabil din Timiș care să deschidă listele!

prominciuni-electoraleȘi, pentru că orice ar spune acum e doar o altă minciună, Robu încearcă să vă câștige voturile atacând cu URĂ și fără sens PSD-ul… în care aruncă obsedat cu minciuni infantile de genul: ”eu am vrut să fac centura, dar nu m-a lăsat PSD”, sau dictonul deja clasic ”PSD se opune dezvoltării în forță a Timișoarei”… și vă îndeamnă tâmp să votați PNL-ul că altfel… ”țara va fi condusă de PSD din Teleorman”. Mai mult, Robu încearcă să valideze aceste mesaje cu popularitatea lui auto-declarată și cu o imagine de patriot sărac dar cinstit – exact ca Iliescu în anii ’90:

Ce s-a întâmplat cu mândria de a fi Timișorean…?

Ea a dispărut sub un munte de gunoi mediatic în care Robu a îngropat orașul încă din primul moment când a fost făcut primar de ”masonii” de la București, ce aveau nevoie de o slugă umilă la Timișoara să le rezolve interesele oculte. Și uite așa, dintr-odată, la Timișoara totul a devenit ”despre Robu”… palmierii lui, ciorile lui cu anticoncepționale, pistele lui șerpuite, copacii lui defrișați în forță, sub-pasajul lui, vaporettele lui, minibuzele lui, semafoarele lui ”inteligente”… toate aplaudate frenetic de secta lui – exact la fel cum Iliescu era adulat de masele din filmul de mai jos. Și astfel Timișoara la care privea cu admirație o țară întreagă, a devenit un oraș anost de provincie, distrus și mizer, infestat de hoți, cerșetori și mormane de gunoi… condus de o secta de ”meritocrați” ce aplaudă umil un narcisist parvenit – slugă la București.

Dacă vrei o țară ”ca afară”, curăță-ți orașul și readu-l la gloria de altădată…! Eliberează-te de nemernicii ce te mint, fură și instigă la URĂ… respectă-ți vecinii, respectă-le alegerea și împreună începeți să reconstruiți Timișoara mândră, decentă și frumoasă de altădată… Timișoara locuită de o comunitate cosmopolită și inteligentă ce a hrănit România cu muzică, cultură și aer de libertate în ”adidași și blugi” adus din occident… nu cu știri de Can-Can despre kitchuri scumpe și inutile, inaugurate pompos de un parvenit derutat din satul Bocsig.

Toleranța devine o crima atunci când este aplicată răului…!

România l-a tolerat 10 ani pe Ion Iliescu, în loc să-l execute în 1990… și efectele sunt evidente. Timișoara îl tolerează pe Nicolae Robu deja de 5 ani… timp în care a devenit ”Caracalișoara… Palmișoara… Semaforișoara”… și aici efectele sunt deja evidente. E suficient să nu faci nimic ca să ajungi să trăiești din nou în România lui Ion Iliescu, dar umilit în continuare de Nicolae Robu și tot mai mult în urma celor din Cluj, Oradea, Sibiu – care nu stau pe loc.

Mai jos o ”amintire” video despre supușii Robului ce NU au trăit și NU cunosc istoria anilor ’90. Exact asta-i secta voastră liberală după 26 de ani de ”evoluție”.

Eu, Nicolae Bîrsan aștept REPLICA lui Nicolae Robu, în caz că are ceva inteligent de spus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.