dan diaconu
Dan Diaconu și mașina sa

La dezbaterea publică privind câinii fără stăpân organizată de Primăria Timișoara nu au fost prezenți primarul Nicolae Robu și viceprimarul Dan Diaconu, căruia îi revine sarcina cu rezolvarea acestor probleme.

În schimb trei ore mai târziu fotoreporterul nostru l-a surprins pe Dan Diaconu în piața Dacia, grăbit la întâlnirea organizată de PNL Timiș cu cetățenii. Locuitorii din zonă au fost informați cu două zile înainte prin afișe lipite pe ușile de la intrarea blocurilor.

Sesizările și nemulțumirile de la acțiunea PNL au fost notate pe un caiet de Dan Diaconu, așa cum ne-a declarat un timișorean care locuiește în zonă.

„A mai fost și anul trecut să strângă nemulțumirile oamenilor, și nu cred că s-a făcut ceva fiindcă ele rămân doar acolo pe caiet. Oamenii vin cu aceleași probleme, eu de exemplu am spus de trotuare care sunt sub orice critică. Nu sunt lucruri noi sunt lucruri pe care ei le cunosc. A venit lumea și acum și cred că mai vin, că tot vin și pleacă.” ne-a spus un cetățean care locuiește pe Gheorghe Lazăr.

Până la ora publicării acestei știri Dan Diaconu nu a putut fi contactat pentru a explica absența sa și a primarului Nicolae Robu de la dezbaterea publică privind câinii fără stăpân.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.