Dan Diaconescu-Timisoara

Dan Diaconescu, mentorul PP-DD îşi doreşte să ajungă marţi la înmormânatrea consilierului judeţean Ilie Bertea, fostul şef al Poliţiei Timişoara. Diaconescu se află la această oră în Italia, la Roma. Acesta ne-a declarat că întreaga conducere a partidului în frunte cu Simona Man va fi alături de  Bertea pe ultimul drum.

Contactat de  Televiziunea Cetăţeanului, Dan Diaconescu ne-a declarat de la Roma: “Intenţionez să vin la înmormantare şi doresc să fiu alături de conducerea partidului ce va fi la Timişoara. Simona Man va fi prezentă cu siguranţă. Sper din tot sufletul să fiu alături de Ilie Bertea pe ultimul drum, dar nu pot promite 100% că voi ajunge”, ne-a spus Dan Diaconescu.

Înmormântarea va avea loc marţi la ora 14, la cimitirul din Ronaț în vecinătatea cimitirului militar.

Coprul neînsufelţit al consilierului judeţean Ilie Bertea a fost dus acasă, după ce a stat câteva ore la morgă. Mai multe rude şi prieteni şi membrii de partid s-au adunat deja la priveghi.

Vă reamintim că Ilie Bertea a suferit un infarct în timpul petrecerii de 8 Martie organizată pentru doamnele din PP-DD. Clipa fatală l-a prins pe Bertea chiar în moment ce dansa. Cei de la ambulanță au fost acuzați de martori că au venit după 20 de minute de la apel. Bertea avea să se stingă puţin după ora 22, după ce toate încercările de resuscitare făcute la fața locului au eșuat.

(sursa foto: opiniatimisoarei.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.