Felul în care americanii îi tratează pe demenții cocoțați la putere denotă voință, integritate, onoare, patriotism și determinarea de a nu se lăsa călcați în picioare. Această atitudine față de dușmanul intern (și cel de-al II-lea Amendament al Constituției) au făcut din poporul american cea mai mândră și puternică națiune de pe planetă.

La polul opus se află poporul român care, în mare parte, suferă cumplit dacă nu este călcat în picioare și terfelit de chiar orice politruc dement, cocoțat într-un scăunel de primar pe voturile unei turme de lingăi și slugi umile.

Vă las să descoperiți singuri diferențele dintre cei doi demenți în fotografia de mai jos și să găsiți singuri răspunsul la întrebările: De ce la Timișoara nu-i ca la New York? … și … Ce-i lipsește poporului român ca să fie precum cel american?

Aici găsiți știrea întreagă despre americanii inteligenți și hotărâți care l-au scos ieri pe ”Naked Trump Statue” la plimbare prin Union Square din New York.

Zic că o statuie similară cu ”bulibașa local” s-ar încadra perfect în Piața Roșie (fostă Libertății), ca să vă dau idei ”americane” celor cu înclinații artistice și cu… „cojones”.

Robotrump 1

Nota editorului: Acest articol prezintă opinia autorului, nu a publicației. Pentrutimisoara.ro încurajează exprimarea liberă, timișorenii au ocazia să se înregistreze pe site folosind link-ul înregistrare din partea de sus și să publice articole în care își exprimă opinii, nemulțumiri, sau chiar sesizări. Pentrutimisoara.ro a inițiat acest proiect pentru ca vocea cetățenilor să fie auzită, dar nu răspunde pentru conținutul articolelor autorilor săi. Vezi mai multe aici

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.