Cristian Busoi

Vicepreşedintele PNL Timiş, Cristian Buşoi, se laudă că va începe să facă presiuni către PSD, pentru a susține spitalul regional la Timișoara. Deoarece, în propriul partid, nu a reușit să-și convingă colegul (n.r. Horia Cristian- deputat), va încerca la PSD fiindcă probabil e mai ușor și mai constructiv.

Așa cum știm deputatul Horia Cristian a afirmat de mai multe ori, anul acesta, că nu susține un spital regional la Timișoara, argumentând cu binecunoscuta afirmație că “Timișoara nu este buricul pământului”.

„Îmi doresc foarte mult să mă asigur că o parte dintre banii europeni care revin României vor fi cheltuiţi în sănătate pentru construcţia a trei spitale de urgenţă, din care unul în mod obligatoriu va fi la Timişoara. Avem toate argumentele, avem infrastrucura necesară, avem medici mult mai bine pregătiţi decât în alte părţi ale ţării. Eu voi face presiune, în sensul bun, şi pe lângă colegii din PSD să susţină acest proiect al Timişoarei şi al Timişului” spune Cristian Bușoi.

Totodată, el mai promite că va promova la Bruxelles „Timişoara Capitală Culturală Europeană”.

„Am trei obiective majore legate de Timiş: să susţin cu toate forţele candidatura Timişoarei pentru capitală culturală europeană în 2021, un eveniment la Bruxelles pe această temă urmează să aibă loc fie la sfârşitul anului, fie la începutul anului viitor”, afirmă Cristian Buşoi, vicepreședintele PNL  Timiş.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.