Deputatul democrat-liberal, Cornel Samartinean, a specificat astazi, 10 octombrie, in cadrul unei conferinte de presa, faptul ca cel mai importand subiect pentru cetateni ar fi ignorant. In opinia sa, esentiale ar fi discutiile despre bugetul pe anul 2014 si nu altele despre care considera ca sunt menite sa distraga atentia de la ceea ce ar trebui facut de fapt.

Asadar, Samartinean a facut astazi un apel la autoritatile locale timisorene, indemnandu-I sa inceteze cu subiecte de discutie colaterale sis a se prezinte in fata timisorenilor cu proiecte, dar si prioritati pentru orasul de pe Bega, asa cum au facut la inceputul anului 2013. Deputatul PDL a mai declarat ca el sustine orice proiect care tine de investitii in Municipiul Timisoara, numai sa fie initiate.

De asemenea, deputatul PD-L a tinut sa-I transmita felicitari deputatului PNL, Horia Cristian pentru ca a votat impotriva legii care oferea mai multe facilitate parlamentarilor. Mai exact, liberalul Horia Cristian a primit aprecieri din partea opozitiei tocmai pentru faptul ca s-a opus legii conform careia parlamentarii ar fi putut obtine reduceri de pana la 20% dintr-o farmacie care ar fi fost situate in incinta Parlamentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.