Așa cum suntem obișnuiți, Facebook este mai nou locul dezvăluirilor pentru politicieni, sau mai bine zis a bombelor.

Primarul din Periam, Cornel Dumitraș, a preferat să anunțe că trece la PSD pe Facebook, fără a mai acorda atenție colegilor liberali.

Cornel Dumitraș va dansa de acum înainte împreună cu PSD. Publicăm mai jos anunțul integral:

” Dragi periamoșeni,

Vin în fața dumneavoastră pentru a vă informa cu privire la o decizie foarte grea pe care am luat-o astăzi, în urma unei analize foarte profunde a ceea ce înseamnă noțiunea ”politică” pentru mine. Pentru că întotdeauna am ținut la cinste și onestitate, doresc să fiu primul de la care aflați despre decizia luată, întrucât sunt primarul dumneavoastră și am o răspundere mare față de comuna Periam și față de destinele acesteia.
După cum cunoașteți am fost ales primar în anul 2012, fiind candidat pe listele USL. Am crezut în proiectul USL și am avut alături de mine oameni deosebiți care m-au sprijinit de la începutul mandatului și până în prezent. 
Am început o serie de proiecte importante pentru comuna noastră pe care doresc să le continui și să le finalizez, iar pentru mine contează – în momentul de față – mai mult proiectele comunei decât cele politice și, de aceea, consider că există șanse mai mari de ducere la îndeplinire a acestora prin pasul făcut astăzi. 
Astăzi, 01.10.2014, am decis că pentru comuna noastră este mai bine să mă înscriu în rândurile Partidului Social Democrat, unde cred că în prezent există mai multe oportunități pentru realizarea proiectelor pe care mi le-am propus.
Nu a fost o decizie deloc ușoară, însă sper ca această decizie să fie înțeleasă de dumneavoastră – cetățenii comunei Periam – în primul rând, dar și de către foștii mei colegi din PNL cu care am trecut atât prin momente dificile, cât și prin momente frumoase, de împliniri și bucurii.
Vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere și îmi doresc să-mi fiți aproape și în continuare!
Cu respect,

Primar – ing. ec. Dumitraș Cornel”

sursa foto:facebook

13 COMENTARII

  1. Incredibil cata ipocrizie, vorbește de onestitate, cinste si trădează plecând la psd.D-le primar din câte stiu ai fost pus de PNL pe lista USL, nu de PSD,asa ca cei care au făcut campanie pentru tine au fost cei de la PNL.Daca era dupa PSD azi nu erai primar, nici măcar candidat.Iar asta cu proiectele este o aberatie, de unde esti asa sigur ca vei primii banii necesari.Sigur ca e mai ușor sa stai cu mana întinsa decât sa te lupți pentru acei bani.Traseist politic asta esti domnule primar. Ce m-as bucura sa piardă PSD-ul alegerile sa te vad dupa ce pică guvernul ce o sa mai faci.

  2. si daca cade peste un an psd..cu toate ca eu personal nu iam suportat din 90 ,,ce o sa faca .fuge la alt partid ..santem condusi de mina de lasi care isi urmaresc proprile interese..rusine

  3. curva poltica!! sa iti fie rusine!!
    Am facut campanie pentru tine cu sufletul, am crezut in tine..
    Dar nu esti decat un gunoi.
    Sper sa ai zilele numarate in politica!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.