Nicolae Robu inaugurare tramvaie noi reconditionate
Nicolae Robu inaugurare tramvaie noi reconditionate

Problema hoților  și a persoanelor certate cu legea din mijloacele de transport în comun a devenit una foarte gravă. În acest sens R.A.T.T. a intensificat acțiunile de control, 22 de agenți au fost trimiși pe teren în acest scop. Însă au întâmpinat probleme grave în timpul controalelor.

Un astfel de incident a avut loc în data de 30 martie când un echipaj de controlori a fost agresat de un călător depistat fără bilet. Individul a refuzat să se identifice. După ce călătorii prinși fără bilete sau abonamente au fost poftiți să coboare din tramvaiul 9, individul a devenit violent cu ambii controlori, o femeie și un bărbat. Pentru început a bruscat femeia, iar apoi i-a tras un pumn în cap și colegului venit în ajutor. Controlorul s-a prezentat la urgențe fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral afirmativ prin heteroagresiune. În vederea tragerii la răspundere a autorului agresiunii, controlorul R.A.T.T. a făcut o plângere penală la Secţia 3 Poliţie. După incident agresorul a plecat fără ca nimeni să îl poată opri.

Revenim cu informația că Nicolae Robu se lăuda de eficiența  Poliției Transport Urban, care până în acest moment lipsește cu desăvârșire, compartiment care se află în subordinea Poliției Locale, condusă de Dorel Cojan.

„Chiar dacă am creat Poliția Transportului în Comun, și initiativa s-a dovedit foarte bună, PENTRU CĂ UN PROGRES S-A OBȚINUT, totuși această poliție are un număr restrâns de oameni care nu pot fi omniprezenti. Când vom avea camere video, vor putea fi identificați și echipajul de poliție se va duce țintă, dirijat din camera de monitorizare, acolo unde sunt probleme”, spunea Nicolae Robu anul trecut.

Pe această cale R.A.T.T. cere ajutorul acestui serviciu pentru depistarea hoților și sancționarea călătorilor frauduloși.

8 COMENTARII

  1. Calatorii sunt furati in tramvaie,unde sunt politistii de la transport urban?Boschetari nespalati si care inspira din pungi fac ture,ture facand transportul in comun insuportabil,unde sunt politistii de la transport urban?

  2. Se Plang ca au fost batuti… dar de fiecare data cand merg in control au un limbaj ….. de zici ca sunt mana dreapta a lu’ Dumnezeu… plus de asta…. umbla aurolaci si cersetorii toata ziua in tramvaie si nu le are nimeni treaba…. daca ei circula gratis noi restu de ce nu am face asta?…. nu e ok ca si-au luat bataie e adevarat, dar cum spuneam mai sus Limbajul lor o cere uneori …….

  3. Cum zice si Grosu Marius Alexandru , au un limbaj ce lasă de dorit… Lasă că și au meritat-o sper ca băieții x , să le-o fi dat-o măcar pe merit… Și cum se zice si mai sus.. Se fura pe rupere în tramvaie troleibuze etc… Să se facă ceva , ca să nu luăm noi măsurii.. Ca după tot tu ești aratat cu degetul ca vai doamne i-ai dat la x , o palma , un pumn….. Să se facă ceva alt fel o să ajungem să ne batem ca orbi si pentru ceee? Ca primarul si zisii polițai stau si mânca covrigi si se țin de mânuță.. ???

  4. Ce-i ma cu vrajeala asta? Am fost la momentu respectiv acolo, el nu a avut nimica de a face cu femeia, doar s-a îndepărtat de ea. Plus erau doi bărbați, amândoi au început sa fie violenți și chiar am văzut cum l-au dat pe băiatu respectiv cu capu de barele de protecție din stație, a ratat un pumn spre controlor. Nu mâncați cacat

    • Draga domnule, nu este vrajeala. Am scris ceea ce a transmis RATT, eu personal nu am fost la fața locului asa ca dvs. Insa acest lucru nu va impiedica sa aveti un limbaj civilizat, puteati sa va spuneti parerea fara sa folositi acest limbaj ”elevat”. Inainte de a scrie un comentariu mai si ganditi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.